12 Ekim 2012 Cuma

Masamda Ne Var? MİMİİ...

Çok şanslı günlerimdeyim. Ödül ve mimleri görünce nasıl seviniyorum anlatamam.. Sevgili Mehtap arkadaşım beni mimlemiş. Konu olarak da Masamda Ne var..??
Öyle heyecanlandım ve öyle mutlu oldum ki anında masamın fotoğrafını çektim ve şimdi sizlere gösteriyorum. Dağınıklık için kusura bakmayın çünkü tam 1 dakika içinde mimi gördüm fotoğraf çektim ve bloğuma ekliyorum.. ( Çok Sevindim belli oluyor herhalde..::))


Her iki taraftan da çektim. Üstte masamın karşısına çekip fotğrafını çektim. Gördüğünüz koltuk benim emektar koltuğum... Sümen, ajanda, isimlik ve postit ten başka kitaplar, ders yoklamaları, kalemliğim, boş su şişesi ( Günde 3-4 lt su içiyorum ama hala kilo filan veremedim.. Tombişim..)) aynam (Vallahi onu unutmuşum orda) bilgisayarım görülüyor...


Yandan çektim ama güzel çekememişim. Burda telefonum da çıkmış...


Burda da oturduğum yerden çektim.. Scanner, printer, pervanem ( Hala deli gibi sıcak burda havalar) iki mikroskop yanımda, ( Her gün en az bir hayvan otopsisi geliyor malesef..) bir tane de örtülü karşıda görülüyor. (Öğrenci sınavları için..)  Misafir koltuklarımın da bazıları çıkmış...

Ve şimdi de Masamda Ne Var mimini gönderdiğim sevgili arkadaşlarım..
http://birkopegingunlugu.blogspot.com/ Çok sevgili Kömür Dalton
http://kitapcumhuriyetim.blogspot.com/
ve
http://buffydevampirsayilir.blogspot.com/ Çok sevgili Kirazlı Dondurma....

Herkese mutlu mutlu haftasonları inşallah...

6 yorum:

  1. Hayvan otopsisini duyunca korktum bir anda.Mim için teşekkürler. Hemen göstereceğim blogumda. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yo yok sakın korkma Kömür Dalton..:)) Onlar bakımsız, insan sevgisinden uzak hayvanlar için..:))Yoksa sevgi dolu güzel ve rahat ortamlarda sevgi ile bakılan güzel dostlarımız için hiç değil..:))
      SEn çabucak iyileş anneni üzme..:))

      Sil
  2. Çok karizmatik bir masa:) Hızlı cevap için çok teşekkürler ben de bayılıyorum mimleri okumaya, paketim geldi,tekrar tekrar tşkler,herşey harika,aradım ama müsait olmadığın zamana denk getirdim sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sen miydin..:)) Çok çok özür dilerim gerçekten.. Bilmediğim numarayı açmıyorum diye.. Hay Allah ya.. Eğer beğendi isen çok çok mutlu olurum Mehtapcığım.. İnşallah beğenmişimdir.. Çok aceleye geldi ama bu başlangıç..:)) İnşaallah 2 AY sonra emekli olacağım ve o zaman çok ço0k boş vaktim olacak el işleri için. Seve seve yapacağım inşallah güle güle kullan arkadaşım..:)))
      Çok çok selam ve sevgilerimle:))

      Sil
    2. Beğenmek ne kelime bayıldım bile:) Çok çok teşekkürler.Şimdi böyle güzellikler yapabiliyorsun,boş vaktin çok olunca seri üretime geçersin:)

      Sil
  3. Merhabalar efenim, mim'i henüz gördüm teşekkür ederimm :) En kısa zamanda yanıtlayacağım :) Sevgilerle...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...