19 Eylül 2012 Çarşamba

Köpeğimin şapkasına bakın...:))

Merhabalar, Güzel günler olsun herkese inşallah sevgili arkadaşlarım..
Öncelikle bloğuma yeni gelen arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum ve hoşgeldiniz diyorum... Her gelen arkadaşım beni nasıl mutlu ediyor anlatamam.. Hemen arkadaşlarımın bloğuna bakıyorum el işlerine bakıyorum. Ya da kitap önerileri benim için çok önemli onları takip ediyorum..
Ben de elimden geldiğince yeni ciciler yapmaya çalışıyorum..
İşte onlardan biri...
Nerden çıktı şimdi bu nerden aklına geldi yani demeyin.. Eh benim de kız köpeğim var ya onu süslüyorum..
Bu sefer de ona pembe bir şapka ördüm tığ işi. Önüne de çiçek örüp diktim. şeker oldu...
Ama ne yazık ki kendisi hiç beğenmedi.. En azından dışarısı çok güneş başına güneş geçmesin demiştim ama yok hiç sevmedi şapkasını...
Yine de ben göstereyim sizlere..:))



Bakışlarına bakar mısınız... Nerden giydim ben bunu der gibi bakıyor..:))



Bir de sizlere dün English Home dan aldığım cicileri göstermek istiyorum ki ne zamandır aklımdaydı.. İnternet sitesinden de bakmıştım ama şansa ne yazık ki internet sitesinde bitmişti. Neyse ki bu sefer bulabildim..
Goblen Runner ya da şimentablo diyelim önce...




Ve de Yine English Home dan ferforje gazetelik dergiliğimi göstermek istiyorum. Pembe pembe o da...:))




Bu güzeller güzeli köpişimi de göstermeden olmaz vallahi...:)) Bunun nesi eksik.. Buna da bir şapka yapayım diyorum ama bu da beğenmezse sonra....


Bu arada bir çekiliş yapmak istiyorum... El emeğim göz nurum olan cicilerimden değerli arkadaşlarıma vermek istiyorum.. Ama üye sayım en azından 20 ye ulaştığında bir kutlama çekilişi yapacağım...
Hediye hazırlıklarım da devam ediyor netleştirdiğimde tam olarak duyurumu yapacağım...
Bakalım hayırlısı....
Tüm sevgili arkadaşlarıma sevgi dolu güzel günler diliyorum...

10 yorum:

  1. Tatlı patililerinin güzel kulaklarından öpüyorum sevgiyle^-^
    Şapka pek güzel olmuş ama patili dostlarımız sevmez böyle kıyafetleri:))) Olsun sen en azından denemiş oldun:)
    Aldığın ciciler de pek güzel. Özellikle gazeteliğini çok beğendim. İyi günlerde, keyifle kullan inşallah.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah arkadaşım, Foxy nefret etti ya çıkarmak için nasıl uğraştı anlatamam... Ben de kızımızı süslemek için ne yapsam diye düşünüp duruyorum...
      Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım.. Çok çok selam ve sevgilerimle..:))

      Sil
  2. Vallahi çok tatlı olmuş şapkası bayıldım, ellerinize sağlık, ama Foxy'nin hoşuna gitmemiş, onlar bazen sıkılıyorlar sanırım böyle şeylerden, teyzem de kışın kedilerin çoğuna patik örer ayakları üşümesin diye giydirirmiş, hayvanlar da nasıl çıkaracaklarını şaşırırlarmış:)) onun gibi birşey:)) English Home'dan aldığınız cicinize de bayıldım, güle güle kullanın. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook çok teşekkür ederim. Valla ben bayıldım ama foxy hiç sevmedi.. Bazen seviyor bazen sevmiyor. Kıyafet giydirince hoşuna gidiyor ama şapkayı sevmedi. Bu arada kedilere patik olayına cidden bayıldım.. Valla biraz daha havalar soğusun benim kedişe patik yapıp bir deneyebilirim..:))
      Sağolun çok çok selam ve sevgiler...:))

      Sil
  3. çook güzel olmuş kış için annem bana da yapacak bundan :)yeni cicileriniz de hayırlı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kömür Dalton Çok teşekkür ederim. Annen de sana yapsın..:))Ama dairenin tabanını yaptıktan sonra yukarı çıkmaya başlamadan iki yanda kulak yerleri açmayı unutmasın. Bir de ben sanırım oraları dar yapmışım foxy nin kulakları sıkıştı gibi oldu belki de ondan giymek istemedi..:))
      Sen de güle güle kullan inşallah..:))
      Çok çok selam ve sevgilerimle....

      Sil
  4. Çok güzel olmuş, benim çılgın oğluşum kıyafet,fular,şapka,kolye hertürlü aksesuara bayılır,sadece çorap ve ayakkabı giydiremiyorum:) O da ayağına pisi pisi otu batmıştı ondan beri patisini elletmiyor.Ellerinize sağlık, yetenekli insanlara çok imrenirim, ben pek bie beceriksizim, nice 20 izleyicilere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi diyorum hiç hiç beceriksiz değilsiniz. Ben sizin kitap sevginize bayıldım. Ne yalan söyliyim çok imrendim..:))
      Bu aralar kitap konusunda öyle bir tembelim ki neden ben de bilmiyorum ama hem siz hem de sevgili moonlightcat in kitap okumanıza bayılıyorum. Ben de biraz sizlerden feyz almak istiyorum..:))
      Çook çok selam ve sevgilerimle...

      Sil
    2. Çok sevindim güzel yorumunuza, Moonlightcat (sevgili Ayşım) sizin gibi örgü konusunda da çok yetenekli,İkinize de kocaman maşallah:)Dönem dönem okuma hevesinin kaybolduğu oluyor ama güzel bir kitapla telafi edilir,İYİ GECELER.

      Sil
    3. Sevgili Mehtap Çok çok teşekkür ederim..:)) Doğrusunu söylemek gerekirse ben SEvgili Ayşım sayesinde blog olayına girdim. Beni Ayşım heveslendirdi inanır mısınız... Valla ben de onun yaptığı el işlerini bir nevi ayak izlerini takip ediyorum...:))
      Sanırım şöyle olacak bu gidişle onun bloğunda gördüğüm el işlerini yapıp sizin bloğunuzda tavsiye ettiğiniz kitapları okuyacağım..:))
      Gerçekten çok teşekkür ederim. Sizlerden öğreneceğim çok şeyler var..:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...