19 Ekim 2012 Cuma

Kedim ile Köpeğimin İnanılmaz Aşkı..

Vallahi Doğru söylüyorum. Kedim ve köpeğim birbirlerine deliler gibi aşıklar...
Sevgili yeni arkadaşım mimoza sormuş geçinebiliyorlar mı diye... Ben de hemen bizim yaramazların olayını göstermek istedim...
Pes yani..:))
Foxy kollarını Mestan a dolamış.. Nasıl memnun...:))





Herkese hayırlı mutlu Cumalar...

11 yorum:

  1. çok tatlılar.:)
    ayrıca şunu belirtmek isterim kendinden başka bir türle anlaşamayan tek canlı İNSANdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sevgili arkadaşım kesinlikle katılıyorum... Kedilere nankör derler tam tersine kedi çok sadıktır. Nankör olan da insandır..

      Sil
  2. Oy oy oyyyyyyyyy bu ne laaaaa:))))))))bayıldım bayıldım mest oldum, Foksi ye de, Mestan'a da:)anam ne güzel yaladı bi saat:)))canım sen bu ikisini nasıl böyle alıştırdın? Ben geçen kış minik bir sarmanı almak istedim eve, getirdim de ama benim Bücürük öyle aşırı tepki verdi, öyle öfkelendi, öyle kızdı ki hem bana , hem sarmana, yapamadım:(((çok isterdim iki kedim olsun, birbiriyle arkadaşlık etsin, sarılıp yatsın...
    maşallah diyorum nazar değmesin..çok hoştu çok:)teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel kardeşim çok çok teşekkür ederim. Mestanımız eve çok çok küçük geldi. Bizim köpişler önceleri çok yadırgadılar.. Ama sonra birlikte oyunlar oynamaya başladılar. Bir de Foxy sevgi arsızı. İlla ki onu birileri sevsin..:==) Deli oluyor.. Mestan da böyle yalayınca onun canına minnet...:))
      Sen istiyorsan evine al ben sana söyliyim önce alışma evresi oluyor ama sonra illa ki alışıyorlar. Emin ol...

      Sil
    2. yok yok ben denedim Bücürük'ün resmen psikolojisi bozuldu, hatta veterinerimizi arayıp telefonla sordum böyle böyle ne halt edeyim diye:))böyle benim gibi sürekli evde onunla kalan ve tek kişi olunca başka hayvan hatta insanla bile paylaşmak istemezlermiş...:(((sanırım senin köpeğinin karakteri çok yumuşak, Bücürük zaten kaplan gibi bir kedi, üç buçuk yıldır da bir evin bir kedisi, ben de onu senin Mestan gibi bebekken almıştım sokakta bulup..o yüzden beni kimseyle paylaşmak istemiyor inan kızkardeşim ya da bir başka misafir, yeğenlerim vs. geldiğinde surat asıyor, onlar gidince de zil takıp oynuyor:)))

      Sil
  3. Ayy şaka gibi ya bu fıstıklar ciddi ciddi aşk yaşıyor :) nasıl güzel maşallah bayıldım:) Bu kedinin nesi nankör olabilir ya.çook şeker. Bence tüm hayvanlar sahiplerinin özelliklerini alıyor baksana nasıl sevgi dolular

    YanıtlaSil
  4. Çok tatlılar gerçekten maşallah:)). Aman Allah bozmasın..:) Kömür Dalton'un sözüne katılıyorum gerçekten... İnşallah onlardan bari biraz örnek alırız;) sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Ben bunlara bayıldım...! Hani birbirleriyle iyi anlaştıkları zaten belliydi ama bu kadarını hiç beklemezdim :)) Nasıl tatlılar nasıl keyifleri yerinde beraberce... Kime izlettiysem hayran oldu :) Ayrıca bu düşünceli davranışınız için ve adımı da andığınız için çook teşekkür ederim sevgili miyav kedicik :D Öpüyorum Foxy ve Mestan'ın burunlarından :)))

    YanıtlaSil
  6. Yedi bitirdi Foxy'i :) Maşallah ikisine de.Benim oğluşum da kedi delisi.Bayılıyor kedilere, bazen köpek olduğunu unutuyor o derece:) Sevginin gücü. Zaten saldırgan, vahşi olmakla suçlanan köpekler bile bir insan yüzünden o hale geliyorlar.

    YanıtlaSil
  7. hahaaaa nasıl güzeller aşk sınır tanımıyor :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...