20 Kasım 2012 Salı

Alışveriş Ve yeni kitap siparişlerim...:))

Merhabalar sevgili arkadaşlar,
Biliyorsunuz sokaktaki sevgili dostlarımızı çok seviyoruz. Ama yalnızca sevmek yetmiyor onlar için elimizden gelen ne varsa hepimiz yapmaya çalışıyoruz. En azından ben o kadar çok mutluyum ki sizler gibi hayvan dostları arkadaşlarım var.
Dün iş dönüşü markete gittim ve alışveriş yaptım. Ama öncelikle maddi gücüm el verdiğince sevgili sokak dostlarıma mamalar almak ile işe başladım..


Bunlar yalnızca bir kısmı. Daha şimdiden 2 poşet goody kuru mamayı sokaktaki sevimli kedişler mideye indirmiş durumdalar..:))
Sonra da market içinde görp beğendiğim ve aldıklarımı göstereyim..


5 tane defter aldım hepsi de çok tatlı kediş ve köpek resimleri var. Yeniden öğrenci oldum ya. Biraz daha çalışmalarımı zevkli hale getirmek istedim..

 Çalışma masamın üstü henüz tam düzenlemedim. Yani öğrenci moduna henüz geçebilmiş değilim...


Üzerinde Pizzacı amca resmi olan bir pizza tabağım var...


Özellikle diyet çaylarımı içine koymak için içi bölmeli bir çay kutusu aldım..



Bunlar da yine metal kutular çok şirin. Özellikle üzerlerindeki resimleri çok çok beğendim..

Ve oldukça vintage bir vazo.. Ençok bunu sevdim..,

Bu arada dün bu dönem okuyacağım Tarih Bölüm dersleri kitaplarım elime ulaştı. Şu an acaip korkmuş durumdayım.. Ben bu dersleri nasıl yapacağım diye.. En çok korkutan da Osmanlıca dersi oldu.. Vallahi paçalarım tutuştu. Şimdi kara kara Osmanlıcayı kendi başıma nasıl öğreneceğimi düşünüyorum..:))

Şimdi de size www.kitapambari.com dan verdiğim kitaplarımı göstereyim. Bu sefer biraz daha tarih ağırlıklı oldu... Evet tarihi sevmek güzel ama okuması nasıl olacak.. Allah'ım sana geliyorum...:)))







Hemen söylemeliyim ki ben www.kitapambari.com sitesinden çok çok memnunum. Özellikle birçok kitap satış sitesini inceledim. Fiyatlar bu sitede çok çok hesaplı. Kitaplar hasarlı ve eski gelmiyor. İçine çok sayıda kitap aralığı koyuyorlar. Ve çok hızlı gönderileri var. Bir de öyle hoş ki telefon ile iletişim kurabiliyorsunuz. Çok çok nazik cevaplıyorlar ve yardımcı oluyorlar. Olmayan kitapları telefonda öğrenerek ona göre fazla para yatırmamış oluyorsunuz.. Kısacası ben çok çok beğendim.. Ve kesinlikle tavsiye ediyorum...


Paulo Coelho'nun Akra'da Bulunan Elyazması kitabını daha önce bitirmiştim. O yüzden hemen Refik Halit Karay'ın Yezidin Kızı romanına başladım..
Özellikle şu sıralar fazlasıyla gündende olan Suriye ve  benim yaşadığım Antakya ile ilgili bir roman olduğu için tercih ettim.. Şimdilik iyi gidiyor bakalım...
Ama ben bu Osmanlıca dersini nasıl becereceğim işte onu hiç bilmiyorum.. Bakalım Hayırlısı...:)))

11 yorum:

  1. Güzel yürekli arkadaşım benim ^-^ Allah (c.c.) kabul etsin canım. Geçen hafta Isaac'in kısırlaştırma operasyonundan sonra veterinere sokaktaki canlar için verebileceğim market mamaları ya da ucuz mamalar içinde en iyisi hangisi diye sordum. Bize Reflex marka mamayı önerdi, tuz oranı diğerlerine nazaran daha azmış. Ben ilk kez duydum o mamayı ama belki senin haberin vardır. Aklında bulunsun diye yazdım canım ^-^
    Defterlerine özellikle ortadaki kedişe bayıldım ^-^ Hepsine keyifle notlarını al inşallah.
    Kitaplarını da keyifle kullan.
    Tüm cicilerini iyi günlerde kullan.
    Sevgiyle kal, daima...
    Bu arada ben ilk kez D&R'dan aldım geçen hafta ama göndermeleri 1 haftayı buldu. Şimdi senin tavsiye ettiğin siteyi de deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili güzel arkadaşım asıl senin güzel yüreğine sağlık.. Allah razi olsun. Hemen hem de hemen araştırıyorum Reflex adlı mamayı. Eğer ucuz ise çok çok iyi olur benim için de. Aslında onlar iştahla yedikçe ben seviniyorum ve keşke daha da çok alabilsem ve verebilsem diyorum.. Allah hepimizin yaptığı hayırları ve iyilikleri karşılıksız bırakmasın inşallah..:))
      Dün sen dedikten sonra ben de D.R. ile bazı kitap satış sitelerini karşılaştırdım. Hatta en ucuz olan kitapyurdu.com ile kitapambarı.com nerdeyse başabaş gidiyorlar. En s evdiğim özellikleri ise telefon ile açıp ordaki yetkililer ile konuabiliyorum. Mesela şu kitabı temin etmek zor ama yayınevine sorduralım dedi bir kitap için. Sonra kendileri beni aradılar. Yani üstüne düştüler sağolsunlar..
      Vallahi açık söyliyim yani hangi kitap sitesi daha hesaplı ise ben orayı tercih ediyorum kardeşim.. Şimdilik burası iyi görünüyor değiştirmezler ise tabi. Ama başka kitap sitelerinde de çeşitli promosyonlar olabiliyor onları da takip etmek lazım aslında..
      Çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Tüm tatlışlarını çok çok öpüyorum. Ben biliyorsun bizimkilerden uzaktayım. Ama ben de sokaktaki dostlarla avunuyorum ne yapalım onlar da can...:))
      Çok çok teşekkürler selam ve sevgilerimle..:))

      Sil
  2. Güzel kitaplar seçmişsiniz.
    Ben de 13. kabile'yi merak ediyordum
    Edebiyat öğretmeni bir arkadaşım tavsiye etmişti.
    Güzel günlerde okuyun.
    Minik teneke kutuların güzelliklerine değinmeden edemeyeceğim.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. İki hafta önceki Tarihin Arka Odası Murat Bardsakçı Habertürk teki programında Karay Türklerini anlatırlarken bu kitabı tavsiye etmişti. Onun üzerine sipariş verdim. Çok merak ediyorum bakalım. Yezidin Kızı bitsin ona başlayacağım sanırım..
      Güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim..
      Selsm ve sevgilerimle...

      Sil
  3. merhaba diyet çaydan kasıt nedir acaba?
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, Bloğumu ziyaret ettiğiniz için öncelikle çok çok sevindim. Aslında form çayı demek istedim. Çeşitli markaların dorm çayları oluyor ya.. Biraz tombiş olduğum için kndi aklımca onlardan içmeye başladım bakalım faydasını görebilecek miyiz..:))
      Bu arada koştum gittim bloğunuza. Mükemmel bir bloğunuz var. Tasarım olarak da harika. Hemen katıldım. Tanıştığıma çok çok memnun oldum. Çok çok selam ve sevgilerimle..:))

      Sil
  4. Ablacım ne güzel şeyler almışsın hepsini güzel günlerde kullan ve oku :) Özellikle metal kutular çok güzel bu ara benim gözüme hep takılıyorlar da :)
    Osmanlıca da başarılar, zor ama çok zevkli olduğunu duymuştum umarım sen de severek çözersin :)

    YanıtlaSil
  5. tarihi bende çok seviyorum ama okuması zor gerçekten.. bir anlatsa bizde dinlesek keşke değil mi?? :D

    YanıtlaSil
  6. Harika bir yazı olmuş, güle güle kullan hepsini, o metal kutulara resmen bayıldım, kitap yorumları için heyecanla beklemedeyim, keyifle oku,yorumla inş.DErsler için kolaylıklar dilerim. başlamak bitirmenin yarısıymış,eminim üstesinden gelirsin.
    Mamalarla ilgili ufacık birşey de ben söyleyeyim. Reflex sanırım 70 civarı olması lazım (15 kg lık),keşke sokak hayvanları için de iyi mama,hatta en iyi mama alabilsek,ama kendim için söylüyorum malesef mümkün olmuyor, önceliğim yeterli,dengeli beslenmelerinden çok aç kalmamaları olduğu için malesef en ucuz nerde bulursam ordan alıyorum, genelde temizmama.com'dan alıyorum,20 lira belki çok bir fiyat değil ama ,mama bitip de para denkleştiremediğim zaman, aç kalacaklar diye korktuğumdan mecbur hesap yapmak zorunda kalıyorum, daha önce blogumda paylaşmıştım, konu komşuudan birkaç kere para toplama girişiminde bulundum ama pek faydası olmadı, mecburen ucuz mamaya devam etmek zorundayım ben , aynı fikirdeysen temizmama.com 'da epey uygun fiyatlar var.
    Goody vs. gibi market mamalarını da kendi hayvanlarımın diğer ihtiyaçlarını da dönem dönem indirimlerini takip edip haytap'ın alışveriş sitesi haytapshop' dan almaya çalışıyorum, hem alışveriş yapmış, hem sokak hayvanlarına katkı sağlamış oluyorum. Özellikle ekim ayında,çok güzel indirimler oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel arkadaşım çoook çok teşekkür ederim 1o numara bir siteymiş bu yaa. Sağolasın.. Artık hem kendim hem sokaktakiler için siparişlerim bu siteden olacakmış gibi görünüyor. Allah razı olsun yaa. Blog olayının güzelliği bu işte kardeşim. Herm paylaşım hem yardım..
      Hemen girip güzelcene siparişlerimi vereyim de Allah da yaptığımız bu iyilikleri kabul buyursun inşallah..:))

      Sil
    2. Allah razı olsun, dediğim gibi aç hayvan çok olduğu için meburen önceliğimiz fiyat oluyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...