30 Kasım 2012 Cuma

Ben Şimdi Ne Yapayım..??

Merhabalar sevgili arkadaşlar,
Dün akşamdan beri evimin bir misafiri var.. Adı Sarıkız.. Sanırım henüz 6-7 aylık kız bir kediş.. Sokaktan geldi.. Biliyorsunuz hergün beslediğim bahçemin kedileri var. Bu en cana yakın olanı. Nasıl anlamış bilmiş öğrenmiş ise ben işten döndüğümde kediciği benim kapımın önünde beklerken buldum. Apartman kapısı değil. Kendi daire kapımın önünde. Biraz yemek verdim aşağı bahçeye göndermeye çalıştım. Neyse gitti aşağıya. Fakat bir müddet sonra kapıyı bir açtım ki yine karşımda..:))
Eh haydi buyur ettim eve. Güzelce karnını doyurdum, süt verdim, suyunu verdim. Yere battaniyeler koydum güzel yatak yaptım. Elektrik sobasını yaktım. İnanır mısınız aynı bir ev kedisi gibi kuruldu sobanın karşısına battaniyelerin üzerine. Ne yatağıma hopladı ne masaya ne başka herhangi bir eşyaya dokundu. En korktuğum şey tuvalet olayıydı malum. Evde Mestandan kalma kedi kumu vardı onu koydum bir leğene. Vallahi gitti çişini kuma yaptı...:))
Sonra gece o yerinde ben de yatağımda uyudum ta ki sabah 8.30 a kadar. Gerçekten kendim ömür boyu bu tatlı kediciğe bakmak isterdim. Ama biliyorsunuz bizim ev, yani bizim ev dediğim, 5 gün sonra dönüp gideceğim annemin evi hayvancık dolu. O yüzden bu tatlışı eve alamam. Az önce bir veteriner arkadaşım ile konuştum  saat 15.30 için randevu aldım onun kliniğine gideceğim hem tüm bakım aşı ne gerekiyorsa yaptıracağım hem de belki arkadaş iyi bir aile bulur ona bakacağım.




Sevgili Arkadaşlarım, Şu mübarek Cuma günü için dua edin de bu güzel kediciğin iyi bir ailesi olsun.. Vallahi ben de çok dua ediyorum bakalım saat 15.30 gibi göreceğiz..
Bu kedinin gelecek hayatı nasıl olacak...:(((

8 yorum:

  1. Çok şekermiş,İnş. Güzel yürekli bir sahibi olur.Ben de her gördüğüm kediyi evi almak istiyorum,ah kiracı olmayıp, müstakil bir evde yaşasaydım:(

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı bi şey bu..hem de çok akıllı nereye gideceğini çok iyi biliyo:)inşallah iyi bakacak birileri alır..

    YanıtlaSil
  3. Dualarım onunla ve sizinle. Şimdi bu tarz ilanları görüyor dışarıda pekçok kediye bakmaya çalışıyor ama evimize alamıyoruz. Çünkü çok yoğun çalışıyoruz ve hayvanların da dışarıda havlanmaya ihtiyacı oluyor, öte yandan blogumda yazdım. Bizim apartman kedileri seviyor derken meğer içten içe düşmanmışlar, minik çardak kedilerini bile çuvala koydurup götürtenler oldu, baktığmıız hayvanların hepsini uzaklaştıracaklarını söylüyorlar. Ki 3 yavruyu anneleriyle birlikte bilinmezlere götürdüler. Bu sebeple çok istiyorum ancak apartmanda istemediklerini çocuklarının burnuna kedi kılı kaçıp hastalanmasından korktuklarını söylüyorlar vs.. Ancak bu tarz olaylardan herkes muzdarip, dilerim Allahım onu gerçekten de mutlu edecek bir aileye teslim eder. İnşallah güzel şeyler yaşar tatlı şey..Nasıl da uyuyor, yaramazlık yapmamış hem de, tatlım benim, umarım çok sevileceği bir ailesi olur.

    YanıtlaSil
  4. Sevgi dolu bir yuvası olur inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Ay şimdi gördümmmm sabahtan beri işim vardı, malum çamaşır, vs. çok da tatlı, üç renkli olduğuna göre dişi de:(( pisletmezler ablası daima kuma yaparlar, doğuştan temiz hayvanlar dualarım seninle inşallah senin gibi öyle ömür boyu bakacak birini bulursun..:(((

    YanıtlaSil
  6. cnm ya inş bi yuva bulursun bu güzel kıza. o kadar üzülüyorum ki sokakta kalan bu canlara.
    facete hayvansever sayfası var. orada ilan yayınlıyorlar. daha çok kişiye ulaşabilirsin cnm.

    https://www.facebook.com/haysev?fref=ts

    YanıtlaSil
  7. ay kıyamam inşallaah bir yuva bulunur bu şekere ,insan hepsine bakmak istiyor tabi ama bu mümkün olmuyor maalesef..sevgiler cnm..

    YanıtlaSil
  8. umarım benim yuvam gibi onun da çok güzel bir yuvası olur.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...