5 Aralık 2012 Çarşamba

Yeni Kedi-Eski Kedi-Köpecikler ve KIZIM...

Merhabalar sevgili arkadaşlar,
Birkaç gün kadar blog ile ilgilenemedim çünkü eveeeet memlekete döndüm yani Konya'ya..:)) Uzun, karlı yağmurlu bir yolculuktan sonra bir süre evimdeyim. Yol çok kötü idi. İlk yola çıktığımda yani Antakya'dan Belen ve İskenderun a kadar iyiydi. Ama Adana ve özellikle Pozantı da çok kötü zorlandım. Hatta bazen acaba sağa çekip biraz yağışın geçmesini beklesem mi diye düşündüm. Neyse eve bayağı geç bir saatte ve gece ancak varabildim..
Sarışın kedi kızımı aşağıdaki komşulara emanet ettim malesef ve bakacaklarını hiiiç sanmıyorum yalnız ve yalnızca Allah'a emanet ediyorum.. İşte kısa kısa resimlerim...


Güzel kızım sarışınım evimde mutlu günlerinde...

 Kitabımı okurken bile hep yanımdaydı... Şimdi İnşallah rahatı keyfi yerindedir komşum bakıyordur..

 Biraz Osmanlıca bile çalıştım... Yalnızca 1 sayfa..:))


 Güzel sarışınım benim...

Veee yol.. Burası Amanoslar...

 Bu da zavallı Ben..


Burası yine Toroslar, Düşünün hava birden bu hale geldi ve ben arabada tek başına zaten kediciği komşuya bıraktığım için moralim sıfır vaziyette bu berbat yollarda yavaş yavaş ilerledim..


Aslında manzara mükemmeldi.. Tebii arabada yan gelip etrafı seyrediyor olabilseydim...:))


Eveeet evimiz yuvamız ve köpişlerimiz.. Kedi Mestan için ketirdiğim sepete Foxy sıkışıp yattı vallahi.. Çok kıskanç kendisi..:))

 Geldiğimde kızımı hasta buldum malesef şiddetli grip olmuş. Ama foxy kızımı yatağında bile bırakmıyor..


Kedi Mestan ve ona da yeni getirdiğim pembe kedili mama kabı...


Sevgili köpişim Otis e sipariş verdiğim Lastik Oyuncak Kemik.. Çok sevdi Foxy ile kesinlikle paylaşmıyor...


Ve son resim Kedi Mestan kaloriferin üzerinde keyfine bakıyor...
Bir süre Konyadaıym inşallah. Ailemin yanındayım şükür...:))

9 yorum:

  1. Ayy ben bu kedişşleri köpişşleri yerim ya nasıl tatlılar :) Ablacım insanın evi gibi yok sıcacıkk ailenle hep mutluluk olsun evinizde inşş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel arkadaşım benim çok çok teşekkür ederim. Vallahi öyle derin bir oh çektim ki. Şükür Yarabbime.. Şimdi 20 gün heyet raporu aldım. Bu zaman sonunda da gidip emekli dilekçemi bırakıp kesin dönüş yapacağım inşallah. O zaman kızımdan ve annemden ve sevgili bebişlerimizden hiç ayrılmadan yaşarız Allah Taala nasip etmiş olsun inşallah..:))

      Sil
  2. Güzel patilinden ayrılmana üzüldüm. Ama maalesef her patiliye yetişemiyoruz, eve alamıyoruz. Sonra da aklımız kalıyor. Rabbim tüm çaresiz canların yardımcısı olsun.
    Bayağı zorlu bir yolculuk geçirmişsin. Neyse ki evine sağ salim varmışsın, çok şükür.
    Kızına çok geçmiş olsun canım. Anneciği onu iyileştirir hemen:)))
    Kocaman sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim güzel arkadaşım.. Aynen dediğin gibi her patiliyi eve alamıyoruz malesef ve aklımız da nasıl böyle kalıyor. Gelirken yalnızca ve yalnızca Allah a emanet edebildim. Çevremizde ne kadar duyarsız insanlarla yaşıyoruz ya inanamıyorum.
      Tam yola çıkacağım üst komşum kapımı çaldı. Bir de bana Özlem Hanım sizi hiç göremiyoruz hep kedi köpekle meşgulsünüz dedi.. Ben de Allahın bildiğini kuldan niye sakliyim kedi köpeği insanlardan daha çok seviyorum çünkü onlar insan gibi riyakar yalancı menfaatçi ikiyüzlü değil dedim.. Çok sevgili komşum tırıs şeklinde yol aldı...:))

      Sil
    2. Çok iyi demişsin, ağzına sağlık:)

      Sil
  3. Ailene ve Mestan'la, Otis'e kavuştuğun için senin kadar sevindim:)Otis çok tatlı yaaa:)))Mestan da pek gösterişli, siyah-beyaz kedilerin uyumu çok başka oluyor...sarışın kıza üzüldüm komşun için yazdığından dolayı:(((inşallah iyi bakarlar seni mahçup ederler diyeyim:)))pembe kedi tabağı da çok güzel afiyetle yesin Mestan'cık:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım şükürler olsun cidden berbat gergin yağışlı yağmurlu karlı 6.5 saatlik bir yolculuktan sonra eve vardım ya şükürler olsun..:))
      Antakya da komşularım yani ne diyim.. Belki pazartesi günü 10 ayrı kişiye rica ettim benim mahallede. Hele birisi ne dedi inanamazsın.. Sen yemek veriyorsun ama havalar soğudu kış geldi ya bunların hepsi ölürler yaşayamaz bunlar dedi sokak kedileri için.. Kaldım öyle yaa kaldım yani verecek ne cevaplarım vardı ama veremedim. Vermedim gerek yok.. Aynı boyutta yaşamıyoruz ben buna inanıyorum artık bu insanlarla. Bizimki farklı bir boyut. Bizimki farkındalık artık.. Yaşamımızın bir nedeni var bence.. Belki de hayata bu sokak hayvanlarının karnını doyurmaya geldik diyorum bazen.. Vallahi böyle diyorum.. Belki de bizim bu dünyadaki misyonumuz budur.. Ama benim vicdanım çok rahat.. Gerisini, yalnızca (GERİSİNİ..:)) düşünen insanlar düşünsün...:)))

      Sil
  4. Gözün aydın, sevdiklerinin yanında olmak çok güzel, geride kalanlar da aklın kalsa da:( İnş. sarı şekere iyi bakarlar, hepsine hediyelerle gitmişsin ne güzel, çok tatlılar, maşallah, çok geçmiş olsun ve selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım. Şükürler olsun. Allah Taala kimseyi ailesinden sevdiklerinden ayrı düşürmesin. Ben bu yolları gide gele yıllar geçti bıktım artık. Bu ayın sonunda da inşaallah kesin dönüş yapıyorum yani emekli oluyorum. Yeter vallahi ömür tükettim resmen ama en azından şimdi 20 gün buradayım..:))
      Çok çok selam ve sevgilerimle...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...