20 Ocak 2013 Pazar

Gökkuşağı Kokulu Mum ve Diğerleri...

Bir alışveriş krizinde idik bugün..
Alması pek de keyifli tabii ama ya sonrası...:))
Gökkuşağı kokulu mum aldık.. Çok mistic bir havası var bayıldım ben...





Rengarenk düğmelerimi koymak için içi bir çok bölmeden oluşan çok cici bir kutu aldık.. Düğmelerim artık yeni evlerinde çok mutlular...:))



Aslında daha birçok ıvır zıvır aldık.. Gerçi hepsi çok çok süslü püslü şeyler ama resimlerini çekemedim. Malum bir yandan da kendi evimin temizliği ile uğraştığım için aldıklarımı yukarı çıkarmadım direk kendi evime yerleştirip sonra resimleyeceğim inşallah...

Vee sonra işin en güzel kısmına geldik... YEMEK...
Hemen bir mevsim salatası yaptım. Yanına da müptelası olduğumuz kızarmış patates ile soğan halkaları...
Ketcup ve mayonezsiz de olmuyor...
İnanın yerken hayat tozpembe...
Ama yemek bitip de rejimde olduğumu hatırladıktan sonra...
İşin en kötü yanı orası...





Evet tüm bunları yedim... Ve hatırladım... Ben rejimdeyiiiiimmmm....:)))

6 yorum:

  1. Mum çok güzelmiş, görürsem ben de alayım :) Salataya bayıldım, olsa yerdim şimdi :) Afiyet olsun bir kaç gün dikkat edersin, bir şey olmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah sevgili arkadaşım çok çok teşekkür ederim ama benim sanırım birkaç ay iyi dikkat etmem gerekiyor. İnanabiliyor musun. Sigarayı bıraktım. Tam 8 ay oluyor ve 8 ayda 18 kilo aldım..:(( İçler acısı bir durumdayım.. Moralim bozuk.. Nerdeyse tekrar başlayacağım sigaraya..:)) Bu kilolar nasıl gidecek...??

      Sil
  2. Gece gece fena canım çekti :D Neden bize bunu yapıyorsun xD Şaka bir yana afiyet olsun ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyrun gelin sevgili arkadaşım. Bizim evde 24 saat açık büfe..:)) Valla hiç üşenmem gecenin saat 3 ünde kalkıp bulgur pilavı pişirip yoğurt soğan eşliğinde yediğimi biliyorum..:))
      Ne olacak benim halim..:))

      Sil
  3. Düğme kutusundan çok düğmelere bayıldım, ne kadar tatlılar :) Bir kereden bir şey olmaz , o tablo karşısında kimse dayanamazdı afiyet olmuş :))

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel geçiyor günleriniz bayıldım aldıklarınıza, vallahi yemek konuları aynı sizde ki gibi bende de, kışın çok oluyor bu durum:)) sevgiler. Bu arada Gökkuşağı mumluk almadım daha, sonrasını merak ediyorum, yanıp yanıp bitiyor sanırım, yıllar önce pilli mum görünümlü renk değiştiren bir ışıklandırma görmüştüm pilleri değişiyor kendisi içinde mum yanıyormuş görüntüsü oluşturuyor du.. Hepsini güle güle kullanın ve de sizin ev tam benlikmiş diyorum:).

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...