2 Şubat 2013 Cumartesi

Rimelim, Ojem, Zayıflama Haplarım...

Evet bu sefer de haplar ile zayıflamayı deneyeceğim. Biliyorum belki de doğru değil ama ne yapayım ki.. İştahım maşallah yani çok açık.. Gözümün önünden yemekler geçiyor sürekli. Ben de gittim  GNC nin iştah kapatan haplarından aldım.. Bakalım 120 hap var içinde sonucu yakında göreceğiz..

Ama ondan önce geçen hafta Gratis'ten aldığım Essence rimelimin duruşunu göstermek istiyorum.. Ben bugüne kadar kullandığım rimellerin en iyisi diyebilirim kesinlikle...



Kırışıklıkların kusuruna bakmayın.. Botoksun etkisi çabuk geçti  malesef...

Ve ojem...




Studio Make-Up Ojem.. Ama Malesef tırnaklarımı uzun kullanamıyorum... Yine de bu renk kısa tırnakta da güzel durdu gibi geldi...

Ve GNC nin Chitosan Plus tabletleri.. Yemeklerden 1 saat kadar önce 2 tablet alırsam iştahım kapanacakmış.. Vallahi ne diyelim.. İNŞALLAH...:))



Form çayım ile çok iyi arkadaş oldular daha şimdiden..:)))

Ama hep kendimizi düşünmek olmaz.. Bunlar da evdeki cicişlerimiz Köpişlerimiz için....


Köpişlere göz antiseptiği ve Calcium tabletleri... Onlar bizim canlarımız...:)))

Selam ve sevgiler.....

10 yorum:

  1. hapın yorumlarını merakla bekliyorum çünkü ben de iştahımı kapatamıyorum özellikle bu aralar ben dur dedikçe yiyesim geliyor :(( işe yarıyorsa ben de alayım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sormayın bu iştah olayı başıma bela oldu.. Ben de çok takıntılıyım biran evvel kilo vermek istiyorum. Aslında bugün sabah kızımla diyetisyene gittik. Niyetimiz güzel bir diyete başlamaktı. Ama şunu anladım ki diyetisyen seçerken de doktor, diş hekimi öğretmen seçerken ki gibi araştırıp dikkat etmek gerekiyormuş ne yazık ki.. Düşünebiliyor musunuz ne kızımın ne de benim kilomuzu tartmadı şok olduk. Tavsiye dinlemeye gitmişiz gibi.. Ben de o sinirle kızım ve annem ile birlikte büyük bir AVM ye gidip şöyle güzellllce bir iskenderimi kebabımı yiyim dedim onun üstüne de GNC mağazasına girip bu ilacı aldım..:)))

      Sil
    2. Aaa bir de şimdi hatırladım diyetisyen bana ne dese beğenirsiniz.. Kusura bakmayın ama size YUH demek istiyorum dedi kilom için...
      Bu bizim için son nokta oldu...

      Sil
  2. Lütfen zayıflama hapı kullanma arkadaşım.
    Zamanında eczanelerde bile satılan ve zararsız diye lanse edilen bir zayıflama hapından arkadaşımın ağabeyi öldü seneler önce. Hatta tv programcısıydı ve günlerce haberlerde bile uyarmışlardı. Hiçbir rahatsızlığı yoktu, kilosundan başka. Ve ilacın sebep olduğu bir kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Lütfen, rica ediyorum kullanma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah arkadaşım biliyorum zararlı olduğunu. Ama buna tamamen bitkisel dediler. GNC markalı da olunca dayanamayıp aldım. Annemle papaz olduk zaten. Hiç istemedi. Arkadaşınıza da çok üzüldüm gerçekten Allah Rahmet etsin mekanı cennet olsun..
      Vallahi şu kilo olayı iyice dert oldu başıma..:((

      Sil
    2. Bahsettiğim hap için de bitkisel ve doğal deniyordu ve o şekilde satılıyordu. Çok bilinen bir haptı. Aman lütfen anneciğini dinle.
      Sen en doğal yolla kilo vermeye bak. Spor, en kolayı yürüyüş, biraz sebze, meyve, bol salata ve haşlama ya da ızgara et... Rica ediyorum lütfen kullanma.
      Diyelim kızın bu haplardan kullanmak isteseydi endişe duymaz mıydın? Engel olmaz mıydın? Hiç kullanma bence onları.

      Sil
    3. Sevgili arkadaşım, Ne kadar doğru söyledin, Eğer kızım kullanmak isteseydi kullanmasına izin vermezdim. Zaten dün ben alırken de ben de kullanayım dedi olmaz demiştim.. Bugün ise mide kramplarından ölüyorum. Hap yemeklerden önce 1 vrya 2 büyük bardak su ile 2 adet alınıyor. İ;şte ondan sonra sorma midemin halini...
      Ve aynen senin dediğin gibi bugün önce Otis ile sonra Foxy ile küçük yürüyüşler yaptım hatta bir ara yaşıma bakmadan koştum bile köpişlerle.. Ne yapıyor bu kadın demişlerdir belki amaaan hiç takmam ben.. Senin dediğin gibi yapacağım herhalde sonunda. Yürüyüş ve spor.. Kendi evimde kondisyon bisikletim de var ama annemin evi daha rahat geliyor işin açıkçası.. Vallahi yerleştim kadıncağızın evine..:)))

      Sil
  3. ojenin rengini çok beğendim , güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim arkadaşım ama ne yazık ki kızım kaptı hemen..:))

      Sil
  4. Güle güle kullan her şey gene çok güzel :) Hapların yorumlarını bekliyorum umarım bir şeycik olmadan işe yarar :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...