28 Mart 2013 Perşembe

Takas Kitabım Geldiii..

Merhabalar sevgili arkadaşlar,
Geçen günlerde takas vermek istediğim kitaplarımı göstermiştim.. Sağolsun Boş Defter bloğunun sahibi sevgili Hazan hanım takaslık kitaplarımdan Bikini Mevsimi kitabını beğenmiş.. İstedi ben de onun takaslık kitaplarından Anne Rice'ın Pandora isimli kitabını beğendim ve istedim..
Böylelikle çok güzel bir değiş tokuş oldu...


İşte benim Hazan Hanıma gönderdiğim kitabım, Bikini Mevsimi...
Tatlı kızım Foxy ile beraber.. Bu arada Foxy gitti resmi kaldı yadigar....
O da apayrı bir hikaye kendimi biraz toparladığım zaman anlatabilirim ancak...:((



Ve Hazan Hanım'dan gelen kitabım Pandora. Anne Rice...




Sağolsun Hazan Hanım kitabı gönderirken yanına cici hediyeler eklemeyi de unutmamış.. Çok çok teşekkür ediyorum.. Dayanamayıp hemen Ojelerimi sürdüm ve Hazan Hanım ın Ortaköyden aldığı bilekliği de taktım...
Çook çok beğendim diğer tüm hediyelere de çok çok teşekkür ediyorum... Çok ince düşünmüş...:))


O kadar çok merak ediyorum ki kitabı, hemen bugün okumaya başlayacağım.. Elbette okuyunca da sizinle paylaşacağım...:))

Bu arada diğer takaslık kitaplarım ile ilgilenirseniz  işte onlar da burada....



Çok selam ve sevgilerimle..:))

11 yorum:

  1. hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  2. Takas olayı çok hoş gerçekten. Bu arada Foxy'i hazır olduğunuzda yazınız bari merak ettim şimdi. Öte yandan Hazan Hanım'ın gönderdiği ojenin rengi harika görünüyor, bileklikte öyle çok yakışmış, güle güle kullanın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook çok teşekkür ederim vallahi ojeye bende bayıldım kızım ile ortak kullanacağız onun da çok hoşuna gitmiş..:))
      Sormayın Foxy olayı çok karışık ama kısaca şöyle söyliyim bir başka aileye evlat edindirdik...
      Sebebini de şöyle açıklayayım. Apartmanımıza yeni taşınan yobaz, örümcek kafalı,lanet insanlar, Sözde dindarlar..
      İnanın söylerken bile hem sinirleniyorum hem ağlıyorum o yüzden ne zamandır bloğumda kimseyle paylaşamadım..:((

      Sil
  3. üzülme cnm. biliyorum çok zor. çünkü gün geliyo o kadar alışıyosun ki evdeki dostuna. sanki aileden bir üyeymiş gibi oluyo. eminim senin verdiğin ailede onu çok sevicek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Selma Hanım.. İnanın o günden beri derdimi bloğumda çok anlatmak istiyordum ama boğazımda düğümleniyor hem de kızgınlığım geçsin biraz diye erteleyip duruyorum.. İnanır mısınız Allah a geceleri dua ettim. Ne cennet istedim ne uzun ömür ne de para.. Allahımdan Foxy için yalnızca mutlu bir yuva istedim. Belki günah oldu bilmiyorum ama biran için onun mutluluğu benim isteklerimden dilek ve dualarımdan önde geldi..
      İnşallah mutludur. Tabi mutludur deyip bırakmıyorum vallahi verdiklerim benden bıkana kadar peşlerindeyim...:))
      Çok teşekkür ediyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...:))

      Sil
  4. Emine hanımcığım...umarım kitabı beğenerek zevkle okursunuz...minik hediyelerime gelince mailimde de dediğim gibi sizin el emeği ile yaptığınız ve özenle seçtiğiniz hediyeler yanında benimkiler gerçekten naçizane birer hatıra...yine de beğenmenize çok ama çok sevindim. Ben de Bikini Mevsimi kitabını ve beraberinde gönderdiğiniz hediyeleri en kısa zamanda blogumda paylaşacağım...takas olayı gerçekten çok hoş...hem yeni bir kitabımız oluyor, hem de çok güzel dostluklar kuruluyor...tekrarlamak dileğimle...
    Sevgiler
    Hazan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hazan Hanımcığım sizin güzel yüreğinize ve tatlı dilinize sağlık..:)) Ben sizinle tanıştığım için çok çok memnunum.. Ayrıca dediğim gibi bu kitap resmi için şimdi yeni aile edindirdiğimiz kızım Foxy de poz vermişti. Şimdi inşallah başka güzel bir ailesi var ama bu resme baktıkça Foxy yi çok arıyorum..:))

      O güzel ikizlerinizi öpüyorum ailenize mutluluk ve uzun ömürler diliyorum..:))

      Sil
  5. Okurken kalbim sıkıştı acaba öldü mü diye :( Yaşıyor olmasına sevinsem de duruma çok üzüdüm, Otis ve kedicik duruyor mu :(
    Bu nasıl bir dindarlık , küçücük canlılarla kocaman dünyayı paylaşamayan minnacık beyinli insanımsılarla aynı apartmanda yaşıyor olmanıza çok üzüldüm :( Dönem dönem bize de laf sokuşturanlar oluyor , çok kızyrum,üzülüyorum. Beddua etmemeye söz verdim kendime.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili arkadaşım, vallahi ne diyim şimdilik Otis ile kedi Mestan duruyorlar apartmandakilerin sesleri biraz kesildi ama yine çıkacak bir dönem sonra.. Bu koımşular yeni geldi bir de aynı kafadan bir başka daha komşu buldular yanlarına apartmanımızın eski düzenini bozdular resmen.
      Ben de beddua etmek istemiyorum ama ne diyeyim başka olan zavallı kızıma oldu. Neyse yarın ziyaretine gideceğiz kızımızın inşallah iyidir..

      Sil
  6. ben Foxy olayına çok üzüldüm:(( hiç köpeğim olmadı ama gayet iyi biliyorum çok vaka dinledim, gerçek yaşanmış olaylar, köpekler başkasına verilince yemeden, içmeden kesilir, depresyona girermiş:((( günahı sebep olanlara olsun...yazık ne de tatlı..inşallah o aile çok merhametli iyi layıkıyla bakar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sormayın öyle tatlı ve sezgisi yüksek bir köpekti ki. Ama inşallah dediğiniz gibi gittiği yerde iyidir inşallah. Biz ailecek çok kötü üzüldük neyse ki alan aile anlayışlı yarın hep birlikte kızımızı ziyarete gideceğiz bakalım..
      Vallahi artık Allah daha beterinden korusun bizleri demekten başka birşey gelmiyor elimden..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...