28 Nisan 2013 Pazar

Duvarları Boyadım...

Merhabalar İyi geceler diliyorum..
Bugün öyle çok yoruldum ki anlatamam büyük işe kalkıştım. Ama sonunda bitti ben de sizin için görüntüledim..
Evde, banyo ile ilgili birkaç tadilat olmuştu.. Banyoya en yakın oda ise kızımın odası ve orda da duvarlarında çeşitli hasarlar oluşmuştu..
Bugün iş başa düştü.. Önce hasarlı ve dökük yerleri dün geceden bir güzel alçı yaptım.. Bugün de aldım rulo fırçayı elime iki kat boyadım..


Boyanın rengi Kekik Yağı.. Silikonlu mat boya.. Evim şahane programında bilgisayar yardımıyla hazırlanan boyalar var ya onlardan..


Duvarlardaki hasarlı yerleri alçıladıktan sonra boyamaya başlamazdan önce çektim..

Burda tek duvarı boyadıktan sonra çektim.. Perişan durumumu anlıyorsunuz..


Ve aradan saatler geçtikten sonra..:)) Odanın son hali.. Ama vallahi öldüm yorgunluktan.. Bir de üstüne temizlik..


Özellikle kalorifer peteklerini ve boruların geçtiği yerleri ince ince boyamak ecelmiş.. Bir de damlatmamaya özen gösterdim boya kurursa silemem diye..


Tam olarak yerleştiremedim ama yine de resimledim ki ne kadar yorulduğumu görüyorsunuz. Tüm eşyaların itilip çekilmesi, temizlik düzen yani herrrşey bana ait..
Yine fena olmadı ben bu gidişle evin yavaş yavaş her yerini boyarım gibi geliyor..:))
Çok selam ve sevgilerle..

9 yorum:

  1. eline sağlık miyav kedicik. elinin hamuruyla erkek işine el atmışsın bravo valla. boya işi zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah sormayın Selma Hanım öyle bir zormuş ki anlatamam. Ama ne yaparsınız iş başa düşünce mecburen yaptım şimdi de yorgunluktan yatıyorum bugün hiç bir iş yapasım yok..:))
      Çok çok teşekkür ederim.. Selam ve sevgiler..

      Sil
  2. Ah sormayın Selma Hanım öyle bir zormuş ki anlatamam. Ama ne yaparsınız iş başa düşünce mecburen yaptım şimdi de yorgunluktan yatıyorum bugün hiç bir iş yapasım yok..:))
    Çok çok teşekkür ederim.. Selam ve sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Ay sizi çok iyi anlıyorum. Bizde birkaç sene evvel sadece holü boyamıştık ve minicik yer olmasına rağmen kenar köşe çıkıntı çok olduğundan çok zorlanmıştık. Bir oda boyamayı hayal edebiliyorum. Çok da güzel olmuş. Artık acemiliğiniz de çıkmış bence de boyaya devam edebilirsiniz. :) Elinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. çok iyi olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. ayrıca beni takip ettiklerinize almışsınız blogunuzda solda çok sevindim ilk sizde gördüm çok sevindim hayal dışında ilk defa siz böyle birşey yaptınız çok teşekkürler değeriniz için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette ne demek ben bloğunuzu çok severek takip ediyorum.. Hatta kaçırdığım hiç bir yayınınız olmasın diye sol taraftaki listeye de ekledim ki güncel olarak yazılarınızı görebileyim diye..:)) Tanıştığımıza da çok çok memnun oldum..:))
      Çok selam ve sevgilerimle..:))

      Sil
  6. Boya yapmaya bayılırım, fakat böyle yorucu bir iş yok! Ellerinize kollarınıza belinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ediyorum cidden. aman nasıl bir yorgunluktu o öyle. Biraz da tez canlıyımdır ben hemen çabuk oluversin diye dinlenmeden aralıksız yapmaya çalıştım.. Neyse sonuç beklediğimden de iyi oldu.. Vallahi iş böyle başa düşünce nasıl da her iş yapılıyormuş kendi kendime şaşıyorum..:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...