28 Nisan 2013 Pazar

Güzel Arkadaşım Moonlightcat'in Güzel Hediyeleri..:))

Herhabalar
Güzel ve güneşli Pazarlar diliyorum tüm arkadaşlara..
Sevgili Ayşım' a ne kadar teşekkür etsem azdır her zaman olduğu gibi yine beni birbirinden güzel, özenle seçilmiş, inanılmaz el emeği hediyeleri ile mahçup etti.. :))
Blog olayının en güzel yanı yeni ve güzel arkadaşlıklar kurmak demek ki. Hem de gerçek arkadaşlıklar.. Çünkü yüzyüze görmediğimiz, konuşmadığımız bir çok kişi ile öyle güzel dostluklar geliştiriyoruz ki bu gerçekten muhteşem birşey..
Gerçekten temiz yürekli tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.. Ve elbette ki güzel arkadaşım Ayşım'a.. Hatta nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim.. Sevgili Ayşım (Moonlightcat) ile kitap takası yapmıştık, birbirimize okuduğumuz kitaplarımızı göndermiştik..
Ben Ayşım ın Takaslık Kitapları lisetesinde Daniella Steel ' in Ev adlı kitabını çok beğenmiş ve istemiştim.. Sevgili Ayşım ise benim takas listemden Anonim Kitap'ı beğenmiş ve istemişti..
Sağolsun Ayşım'ın gönderdiği paketten kitap yanında birbirinden güzel hediyeler de çıktı nasıl sevindim vallahi anlatamam.. Allah razı olsun diyorum sevgili arkadaşıma..
Ve Allah herkesi böyle iyi, kalbi temiz, çok iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hep diyorum..
Öncelikle özenle hazırlanmış hediye paketlerim, Öyle titizlikle hazırlamış ki ben bir süre paketlerin güzelliğini, üstündeki stickerları renkli bantları seyrettim kaldım..


Şu güzelliklere bakar mısınz.. Ne kadar şirin paketler ve paketlerin özenerek hazırlanışı..



Danielle Steel in Ev adlı kitabı.. Hemen başladım okumaya..:))


Şu ince düşünceye bakar mısınız. Hem kedişli hem de köpişli defterler..  Benim kedi köpeklere olan düşkünlüğümü bilerek seçmiş çok sevindim inanın..



Ama beni en çok şaşırtan bu kedili üçlü set oldu görünce gözlerine inanamadım. Ayşım benim kedim Mestan'ın siyah beyaz renkli oluşuna dikkat etmiş ve benim için siyah-beyaz kedi desenli sepet takımı yapmış.. Vallahi çok çok sevindim evimin baş köşelerinden birinde hemen yerini aldılar bile..:))



Ve yine çok hoşuma giden turuncu renkte ördüğü kalpli kitap ayracı oldu ki Turuncu renk benim en sevdiğim renktir bunu hissetmiş olmalı arkadaşım ve aynı zamanda kitap kapağı ile de birörnek.. Gerçekten çok ince bir düşünce..
Elbette ki daha birçok cici hediyeler kitap ayracı kalem ve sevimli not defteri ile çok cici daha birçok değerli hediyeler..



Oğluşum Otis en çok bu maymunu sevdi.. Malum Otis tülyü şeylere aşırı düşkün ama ona kaptırmadan hemen araba anahtarını takıverdim..


Bakar mısınız şu küçük çantanın şıklığına   Böyle bir güzellik var mı.. Ben şahsen yapamam annemle bayağı inceledik eksiltme artırma yerlerini mümkün değil yapamam.. Ellerine sağlık diliyorum güzel arkadaşım vallahi.. Ve ojenin güzel rengine.. Malesef diğer birçoklarını da sizlere gösteremiyorum kızım aldı götürdü ve Ayşım Ablama teşekkür et dedi..:))
Ben de Hem kızım adına hem de kendi adıma Güzel arkadaşım Ayşım'a çok çok çok teşekkür ediyorum.. Ellerine sağlık diliyorum..
Benim için kendini yormuş hakkını helal et arkadaşım...


5 yorum:

  1. Ne kadar güzel hepsi, özenle hazırlanmış, Ayşım Hanım çok ince eksik olmasın, Herşeyi özenerek hazırlıyor, ondan çekilişle kitap kazanmıştım bana da özenle göndermiş herşeyi çok mutlu etmişti. Güzel yürekli insanların blog aracılığıyla da olsa böylesi güzel arkadaşlıklar yakalaması çok hoş, burada kalmıyor çoğu şey bence gerçekte de tanışılması dileğiyle:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. Gerçekten Ayşım çok ince düşünceli ve nazik ve çok yetenekli biri sağolsun... Sizinle aynı kanaatteyim blog arkadaşlıklarının böyle güzel olması, yeni arkadaşlıklar kazanmamız çok önemli. İnşallah böyle güzel dostluklarımız uzun uzun zaman sürer gider. Size de çok çok teşekkürler diyorum gerçekten..
      Çok selam ve sevgiler...

      Sil
  2. Sevgili arkadaşım Özlem her zaman iyi dileklerinle, ilginle ve dostluğunla yanımda olduğunu hisssettiriyorsun. Zarif, samimi, iyi niyetli ve pırlanta gibi bir arkadaşsın. Benim için çok ama çok değerlisin.
    Gönderdiğim ufacık şeyleri bile öyle lanse etmişsin ki beni mahçup ettin yine. Asıl ben sana çok teşekkür ederim canım arkadaşım.
    Sana içten ve kocaman sevgilerimi gönderiyorum.
    Hep mutlu ama çok mutlu ol inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ayşım, inan bana senin kalbinin güzelliği.. SEnin güzel düşüncelerin..:)) İnan bana sen beni mahçup ettin Allah razı olsun güzel arkadaşım..:))
      Çok çok selam ve sevgilerimle..
      O güzeller kedişleri de çok öpüyorum..:))

      Sil
  3. ne cici şeyler. en güzeli de el emeği olması. blog dünyası böle bişey işte. tanımadan seviyoruz birbirimizi :) Ayşım'ın el emeği örgüleri meşhur zaten. kalbi güzel bir arkadaş.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...