27 Mayıs 2013 Pazartesi

Lavinya'nın Rüyası ile Kitap Takasımız...

Merhabalar,
Tüm arkadaşlarıma güzel yeni bir hafta diliyorum..
Vee hemen size Lavinya'nın Rüyası bloğunun sahibi sevgili Elvan Hanım ile yaptığımız kitap takasımızı göstermek istiyorum..


Aslında birer kitap takas edecektik. Ben Paulo Coelho yu çok seviyorum biliyorsunuz. Bu kitabı bende yoktu. Ben Elif adlı kitabı Elvan Hanımdan istemiştim.. Bugün paketim geldiğinde ise çok çok şaşırdım ve çok sevindim. Sağolsun Elvan Hanım yanına Ay Terapisi isimli bir kitap daha ekleyip bana göndermiş..
Ben burdan Elvan Hanıma çok çok teşekkürler ediyorum ve tanıştığım için de çok çok memnunum..

Ben ise şu sıralar Stephen King'in Rüyalar ve Karabasanlar kitabını kahvem eşliğinde okuyorum..


Vee annemin dün aldığı çiçeklerden biri.. Adı Yeni Gine imiş. Çok tatlı şeker pembesi renginde...


Herkese güzel güneşli bir hafta diliyorum...
Sevgilerle...

7 yorum:

  1. Merhaba, iyi günlerde okuyun kitaplarınızı :)
    Yeni Gine'yi (diğer adı cam güzeli sanırım) çok seviyorum ben, her sene balkona 2-3 tane çıkarırım, uzun süre çiçekli kalıyor...
    Sevgiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AA bunu duyduğuma çok sevindim hemen de anneme söyledim keşke böyle hep çiçekli kalsın da içimiz açılsın..Çok çok teşekkürler ediyorum..:))

      Sil
  2. Kitaplar çok güzelmiş canım. Bir ara takasa bende katılayım ama önce elimdekileri hafifleteyim de :)Annenin çiçieğine de bayıldım :) Stephen King ise benim için vazgeçilmez :)
    Bu arada inşallah akşama köftemin tarifi geliyor :) Komaman sevgiler ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa vallahi Gülay hanım ben takaslık kitap listemi en yakın zamanda yenileyecveğim birkaç kitap daha ekleyeceğim değiştirmelik o zaman hemen size haber vereyim. Çok güzel birşey bence böyle dönüşümlü kitap okumak. İnanın kitap satın almaktan daha çok seviyorum bütçemize de katkıda bulunmuş oluyoruz..:))
      Köfteyi bekliyorum güzel arkadaşım yeminle köfte tarifini brkliyorum..:))

      Sil
  3. Sizin gönderdiğiniz ciciler de bana ulaştı. Çok çok güzeller, fotoğraflayamadım daha fotoğraflayınca mutlaka paylaşacağım ama burdan da söyleyeyim çok incesiniz, çok tatlısınız çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler ediyorum Elvan hanım .
      vAllahi denir ya ilaç gibi geldi elimdeki kitabı bitirir bitirmez sizin gönderdiklerinize başlayacsağım.. İnşallah benim gönderdiklerim de hoşunuza gitmiştir.
      Selam ve sevgilerimi gönderiyorum..:))

      Sil
  4. ne guzel vakıt ayırıp okuyorsun ben de cok severım okumayı ama herhalde mutfağa meraklı olduğum ıcın genelde mutfak kıtapları dergılerı okuyorum cıceğı cok severım ne guzel pembış olsun adı

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...