7 Ekim 2013 Pazartesi

Bloğumu İzlemeyi Bırakanlar..

Merhabalar,

Sevgili arkadaşlarım bloğumu ister izlersiniz, ister izlemekten vaz geçersiniz...
Ama bir zahmet izlemeyi bırakan arkadaşlar bana lütfedip bildirebilirler mi izlemekten çıktıklarını..
Çünkü ben de onları izlemek istemiyorum,
uğraşmak da istemiyorum tek tek kim izliyor kim izlemiyor liste yapıyım..
Nezaket gösterip söyleyin lütfen..
Ben de onların bloglarına yorum yazmiyim komedi gibi....


Merci....

51 yorum:

  1. bu güzel blog izlenmezmi ? :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa yaa dimi İsmail bey..:))
      Çok teşekkür ediyorum.
      Yani uğraşmak istemiyorum şimdi kim izlemeyi bıraktı ben de araştırıp bulup ben de çıkayım falan filan uğraşamam yani..
      Çok sevgiler..:))

      Sil
  2. çok tuhaf ama değil mi???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok giden gitsin derdim o değil ama zahmete girmek istemiyorum yani giden efendi gibi söylese yoksa ben de araştırıp bulurum yani problem o değil. Ben hala kendi bloglarına yazmaya devam ediyor olabilirim. Benim derdim o..

      Sil
  3. Kızdırmışlar seni sabah sabah.
    Boş verrr isteyene kapımız açık,istemeyene de "zorla güzellik olmaz "deriz olur biter arkadaşım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi Nilgün hanım aman giden gitsin sevinirim ben. Ama ben bileyim de ben de çıkayım onların bloglarından çünkü ben tüm izlediğim bloglara sürekli yorumlar yazıyorum..
      Gidene zaten hiç üzülmem aksine sevinirim..:))
      Sevgiler..

      Sil
  4. Asla izlemekten çıkmam ben bu bloguu :)
    Kalan sağlar bizimdir, giden gitsiin yazmaya devam :*

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Giden gitsin zaten Fulyacığım daha bile iyi.
      Ama ben bileyim ki ben de çıkayım yani bloglarından..
      Kendimi zahmete sokmak istemiyotum şimdi kim gitti kim geldi hesap kitap tek tek yapmiyim. Üşendim yani..:))
      Sevgiler canım..

      Sil
    2. http://kucukaksoyfulya.blogspot.com/2013/10/mim-4.html
      O zaman buna bir bakmalı :)

      Sil
  5. miyav kedicik, yazmışsın zaten isteyen izler, istemeyen izlemez de...

    ben şöyle yapıyorum: Bir süre bekle, seni gerçekten izleyenler zaten yazılarına yorum bırakıyorlar oradan anlarsın

    seni okuduklarını çünkü okumadan yorum bırakılmaz (normalde ) yalnız yorum bırakmasalar da çeşitli sebeplerden kendi bloglarına bile uğramadıklarını bildiklerimi asla silmiyorum..mesela bir ara cafezey vardı baktım ne yazıyor, ne çiziyor, herhalde kapattı artık blogunu deyip sildim meğer okuyormuş çok mahçup oldum hemen yine izlemeye aldım...aslında silmemin sebebi de arkadaşlıktan silme değil güncellenmeyen bir blogu doğal olarak takip edemiyorsun, izlemiyorsun o yüzden...ya da kimisi blogunu tamamen siliyor, açınca beyaz boş sayfa ya da 'bu blog kapatılmıştır' yazısı onları da siliyorum çünkü boş sayfanın nesini izleyeceğim? tuhaf oluyor yoksa arkadaş olarak onları asla unutmam, ömür boyu arkadaşımdır..bir gün ben de yine tepem atar tüm yazılarımı silersem, boş blog karşınıza çıkarsa beni de herkes silsin...boş blogu izlemeyin..:)))ya da hiç takma ama ben gerçekten izlemediğim okumadığım yorum bırakmadığım blogları izliyormuş gibi görünmeyi mantıklı bulmuyorum sahtekarlık oluyor sanki...
    sevgiler

    not: İsmail arkadaşımı görmekten mutlu oldum epeydir küsmüştü bloguna merhaba komşum huuu:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi çok doğru söylüyorsunuz Müjde Hanım.. Ben zaten izleyen izlesin izlemeyen izlemesin vallahi samimi olduktan sonra beni üzmez.
      Ama birşeylerden gıcık kaptım anlatabiliyor muyum..
      Dünki yazımı okursanız dün açık seçik ATATÜRKÇÜ olduğumu birkaç kez belirttim. Bugün sabah bloğu bir açıyorum sayı eksik..
      Anlatabildim mi..
      Yani benim derdim bu..
      Benim dün söylediklerim demek ki birilerini rahatsız etmiş..
      Olsun etsin umrumda değil ama bileyim de ben de onları izlemiyim yanii..
      Derdim o.. Ama ben dün gece geç bir saatte yayın yaptım. Yattım uyudum. Sabah saat dokuzda açıp bakınca eğer birileri gitmişse benim sözlerimden rahatsız olmuş demektir öyle değil mi.
      Ben de bileyim kimmiş bu benim dün söylediklerimden rahatsız olan da ben de hiiiiç onun bloğuyla filan uğraşmıyım yaniii..
      Anlatabildim dimi..
      Sevgiler..

      Sil
    2. Haaaa bak işte bu ÖNEMLİ. :)
      Seni ATATÜRKÇÜ olduğunu belirttiği için izlemekten vazgeçenler aman geçsinler, güle güle, anca giderler:) ben zaten sayfama NOT Yazdım 'Atatürk'ü sevmeyen gelmesin sayfama' diye bak sağda Bücürük'ün resminin altında UYARIM var:)
      seni Atatürkçüsün diye izlemeyen gitsin zaten durduğu kabahat:)))aman bana da uğramasınlar öyleleri:))Humeyni'yi sevenlerin bloglarına yazsınlar:))
      sevgilerimle

      Sil
    3. :)) evet sevgili Müjde .. bazen insan umutsuzluğa kapılıp bir çok şeyden elini çekiyor.. ben bloğa bazen uğramıyorum .. arada çok güzel bulduğum ve saklamak istediğim resim,fotoğraf,şiir gibi sanat çalışmaları görürsem alıyorum ... şimdi Özlem'in bu yazısını okuyunca içimden şunlar geçti .. halkımızın bir kısmı anlıyorum ki tamamen farklı bir yerdeler ve Türk değiller veya kendilerini öyle hissetmiyorlar ve amaçları var.. o halde bu kişiler bu vatanın sahiplerine düşman demektirler ki bunlar için alınacak tavır emellerini önlemek olmalıdır.. ancak bir kesim ise, Türk olduğu halde küçüklüklerinden veya bir yaştan itibaren Atatürk ve Cumhuriyet aleyhine beyinleri yıkanan, bu şekilde yetiştirilen, hayatları, yolları buna yönlendirilen insanlar.. işte bu kişilerin hiç ama hiç düşünmeden, sorgulamadan, anlamaya bile çalışmadan ve gözleri ,dilleri, kulakları bağlanmışcasına , uçuruma doğru koşar adımlarla gitmekte olduklarını bile görmeden, geçmişlerini sorgulamadan tüm vatana ve millete yaptıkları ve bunun farkına vardıklarında herkes için çok geç olacağını bilememeleri ... işte herşey gözleri önünde gerçekleşiyor ve komşu ülkelerde onlar için kötü örnekler olduğu halde , tavırlarından vazgeçmiyorlar.. sanırım yıllarca çektikleri acıyı tüm toplumun çekmesini istiyorlar .. intikam almak istiyorlar tüm toplumdan .. şimdi çıkıpta, bunları da nerden çıkarıyorsun vs..vs.. diyecekler.. şartlanmış kişiler bunlar.. hemen vaz mı geçecekler ben dedim diye.. bende kim oluyorum ki ?.. zaten kendilerini bile sorgulamayan,bilmeyen bu insanlar seni beni takarlarmı hiç ? .. çıkarları için pekişmişler bir kovanda sakız olmuşlar.. adeta taptıkları fani'lerin peşinde kimliklerini ,akıllarını ruhlarını terketmişler.. doğruyu saptırmışlar , eğriyi marifet saymışlar, din ile aldatmanın,kandırmanın,yıkmanın,yoketmenin kitabını yazmaktalar.. şekle uyan, şekle girmiş cesetten ibaretler..

      Sil
    4. İsmail bey inanın ne kadar güzel anlatmışsınız.
      Duygularıma tercüman oldunuz ve öyle net cümlelerle anlatmışsınız ki..
      Ama dediğiniz gibi sizi bizi takarlar mı takmazlar elbette..
      Benim aklıma ilk gelen şüphe o oldu ne bileyim bu kadar da yanılıyor olamam. Ben o yüzden dedim giden kim bien de bileyim de ona göre davranayım.. Müjde hanım cidden çok güzel söylemiş ama yukarıda öyleleri bir zahmet benim bloğuma hiiiiiç uğramasınlar zaten..:))
      Sevgilerimi sunuyorum takipteyim..:))
      Çok çok selamlar..:))

      Sil
  6. seni izlemeye almış ama sen yorum yapmadıysan falan siliyorlar canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi derdim değil Funda hanım.. Güle güle gider giden.. Benim derdim kim gitmiş onu biliyim de ben de ondan gideyim ben de onu takip etmiyim. Derdim bu..Tek tek liste yapmam gerekecek anlaşılan...

      Sil
    2. Müjde Hanım vallahi benim sayfama da uğramasınlar.. Benim sayfamın en üst sağ köşesinde Bayramığımız ve altında da ''Unutmayalım-Unutturmayalım diye yazdım. Bu da bence biryerlere mesaj..
      Aman vallahi Göğsümü kabarta kabarta söylüyorum..
      Ben ATATÜRKÇÜYÜM..
      Benim annem ve babam eski eğitimciler bu yaşlarına kadar asla Atatürk ilke ve devrimlerinden ödün vermediler..
      Ananem Dedem rahmetliler nasıl gurur duyarlardı nasıl severlerdi Atatürk'ten konuşurken..
      Hiiiiçç bunlara pabuç bırakamam ben...
      Sevgiler Çok çok teşekkürler Müjde Hanım..

      Sil
  7. İyi de takip etmeyenler bu postunu da göremeyecek ki :) Ben de senin gibi düşünüyorum ama bulmak zor sanırım.. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru çok haklısınız..:))
      Aslında komik olmuş.. Pireye kızıp yorgan yakmak olmuş bu ..:))
      Çok güldüm şimdi yaa...
      Çok çok sevgilerimi gönderiyorum..:))

      Sil
  8. Sakin ol özlem ablacığım :) sana sinirlenmek yakışmıyor
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi tersim pis benim galiba..
      Kendmi kendim bile çekemyorum Senacığım..
      Ben ankara ya gitme planları yaparken bizimkiler buraya geliyorlarmış..
      Planlar suya düştü..
      Senacığım öpüyorum. Gelince birlikte güzel bir yere gideceğiz ama tamam mı.. :))

      Sil
  9. ben de uzun zamandır blogunuzu keyifle izliyorum ama her gönderinin altına yorum yapamıyorum elbette...Yorum yapmaktan bazı sebeplerden dolayı beni soğutan arkadaşlar oldu sağolsunlar...Neyse bence takipçi sayınızın azalmasına Atatürkçüyüm yazmanızın bir önemi olmadığını düşünüyorum ve bunu buna bağlamıyorum. Ben şahsen sizin blogunuzu keyifle takip ediyorum gerçekten ama neye inandığımın ya da Atatürk'ü ne kadar sevdiğimin burada bir önemi yok, çünkü güncel şeyler paylaşıyoruz bloglarımızda hayatlarımızı paylaşıyoruz. Bunu buna bağlama fikri beni üzdü. Bir insanın Atatürkçü olması ya da olmamasını bence bu kadar abartmamak lazım çünkü aynı vatanda yaşıyoruz. Ben de sizin gibi bir eğitimciyim ve Atatürk'ü elbette seviyorum ama insanları kıyaslarken bu gibi şeyleri dikkate almamalıyız bence... Aynı ırkçılık gibi bu da bence bir farkı yok.. Bir keresinde şakasına Nicki Minaj'ın resminin altına esmer tenli yani daha doğrusu zenci olduğu için cart pembelerin vs ona yakışmadığını ifade eden bir yorum bırakmıştım demediği kalmadı insanların bana...Dediğim gibi ayrımcılık olmasın...Hepimiz kardeşiz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hasibeciğim hoşgeldiniz vallahi çok güzel şöylemişsiniz. Ben ayrımcılıktan efret eden biriyim zaten. Benim ilk aklıma gelen bu oldu aslına bakarsanız. Belki de başka sebepten ötürüdür. İnanın derdim o da değil hepimiz aklı başında insanlarız seçme hakkına sahibiz. Yalnızca ben biraz teknoloji özürlüyüm malum sizin iki katı yaşınızdayım. Ben beni kim izliyor izlemiyor kişi kişi bilemediğim için ve bir de ben tüm takip ettiğim arkadaşlarıma yorum yazıyorum bieden kendimi aptal gibi hissettim. Giden kişiler demek ki benimle iletişim kurmak istemiyor ben de onu bileyim onların bloglarına yorum yazmaya devam etmiyim diye. İnanın benim canımı sıkan bu oldu. Yanlış da düşünmüş olabilirim elbette..
      Hoş geldiniz Sefalar getirdiniz.. Sevgiler meslektaşıma..:))

      Sil
  10. Şaşırmadım doğrusu Atatürk sevgisi kaldıramayan bir çok insan var ama evet belli etsinler kendileri bende takip ediyorsam takiplerinden çıkmak isterim yobaz bağnaz insanları takip etmek, bloglarını okumak yorum bırakmak istemem !!
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazelciğim candan katılıyorum sana.. Ben de bileyim ki ben de onları takip etmiyim benim derdim bu.. Sanırım arkadaşın dediği gibi iyi niyeti elden bırakıp uzun uzun takipçi listeleri hazırlayacağız ya ona üzüldüm ben..

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. Vallahi öyle Selmacığım ya.. Cidden üzüldüm yani. Bunda art niyet ararım ben değil mi başka birşey değil..:))

      Sil
  12. Yorumlarla çok katılamasam da bu blog takip edilmez mi? Yazılarınızı okumayı seviyorum. Bahsettiğiniz sebeple çıkanlar varsa da hayrınıza olmuş bence. Bende tersi durumda yorumlar yapan blogları anında terk ediyorum doğruya doğru. Hassas noktalarımdan biridir ATATÜRK.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınarcığım ne güzel söyledin vallahi sağolasın. Gerçekten bu konuda ben de seninle aynıyım hassas olmak lazım. Elbette bu memleket bizim çünkü ve bizden sonra gelen yeni neslin..:))
      Sevgiler..:))

      Sil
  13. canim nedense benim de derdim vardi böyle insanlarla ne yaptim biliyormusun yukarda sag kösesinde follewer var dimi hepsini tek tek yaz isimlerine gir senin sayfanda varmi var yoksa sil iste böyle kolay olacak canim zaten senin takip ettiklerin her gün takip ediyorsun oradan ögrenebilirsin canim sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi öyle dediğin gibi canım.
      Aynen şimdi hiç üşenmeyip elime kağıt kalemi alıp liste yapmak lazım..
      İyi niyet işe yaramıyor malesef..
      Sevgiler hayatım öpüyorum..

      Sil
  14. Dünkü yazınızı okuyunca bazılarının böyle bir tepki vereceğini bekliyordum zaten. Emin olun bugün direkt olarak izleyici sayınıza baktım.
    Maalesef insanlar yaptıklarınıza değil kafanıza bakıyorlar. Bu günlere nasıl geldik, ne acı.
    Sizi bu nedenle bırakanları sanırım herkes merak ediyordur.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yakında güzel bir hesap yapıp kim olduklarını anlayacağım zaten vallahi üzüldüm ben inanın çok kırılgan bir insanım..
      Her ne kadar hep benim yüzümü gülerken görüyorsunuz ama inanın çok çabuk kırılırım içime atarım..
      Ve aynen dediğiniz gibi bu günlere nasıl geldik cidden acı.. Çok çok yAZIK..
      Sevgiler...

      Sil
  15. haydaaa niye siliyorlar ki ben nasılım yazını yazdıktan sonra olduysa bu mevzu kaldıramamışlardır ATATÜRK sevgini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani ne saçma değil mi Begümcüğüm..
      Eğer öyleyse de hem iyi oldu hem de çoooook yazık olmuş cidden..
      Sevgiler..:))

      Sil
  16. Seni takip etmeyı bırakanlar şaşırmıs olmalı !!! Ben keyıfle ızlıyorum her yazını vaktım oldugunca okumaya calısıyorum cokta keyıf alıyorum..Dünki yazıdan dolayı sıldılerseede cok ayıp etmıslerrr ! Ben takıpteyım canım senı cok cok öpüyorum:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum Cansu canım biliyorum.. Vallahi üzüldüm yani sebep eğer buysa üzücü bir durum..
      Kendi adıma değil de Ülkem adına üzüldüm bir de..
      Cidden üzücü..
      Sağolasın Cansu canım öpüyorum..:))

      Sil
  17. Zevkle izliyorum ama pek yorum yazamıyorum. :)) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum sevgili arkadaşım bilmez miyim inanın yorum da değil kalp kalbe karşı olsun..:))
      Çok çok teşekkürler ediyorum çok çok sevgilerimi gönderiyorum..:))

      Sil
  18. takipteyim..
    Artı Atatürk düşmanları lütfen benim blogumu izlemeyi de bıraksın..

    YanıtlaSil
  19. Çekemeyene kapı orada!

    YanıtlaSil
  20. Canısı biraz gecikmeli de olsa buradayım. Her postuna yorum bırakamasam da takibimdesin:)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  21. Ben sizin yazılarınızla enerji buluyorum buralardan ;))bırakın giden gitsin hele de ATATRKÇÜYÜM yazısının üzerine gittiyse durduğu hataymış çok ilginç insanlar var.Siz onları boşverin ve inadına yazın. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  22. Sevgili özlem blogunu severek takip ediyorumbeb sadece yorum yazanlara dönüyorum tavsiyem dir. Sevgiler

    YanıtlaSil
  23. Bazen blog dünyasının anlam ve amacını yitirdiğini düşünüyorum.
    Fikir ve yorumlarımızı paylaşmak için buradayız değil mi?
    Hepimiz aynı düşünsek zaten böyle bir paylaşım ortamına gerek kalmazdı.
    Bu zenginliği göremeyenlere de şaşırıyorum ama yapacak bir şey de yok değil mi?

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın ne güzel ne tatlı anlatmışsınız..
      Gerçekten bu zenginliği görebilsek ve bu zenginlikle mutlu olabilsek..
      Çok çok teşekkürler ediyorum gerçekten..
      Sevgilerimi gönderiyorum...

      Sil
  24. Atatürkçüyüm dediğin için olduğunu sanmıyorum canım ya bazıları bir süre sonra bilinçli bırakıyormuş takibi birkaç kez daha denk geldim buna. Özel bir durum sanma, mesela ben de bir blogu gayet normal yorumlarımı yayınlamadığı için bıraktım. Ben onun umrunda değilsem o da benim değil. Sıkma canını bazı şeyler çıkara dayalıymış onu anladım ben de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ciddi misiniz neden bilinçli bırakıyorlarmış.. Çok kötü neden acaba..
      Nebihancığım gerçekten de ne yazık ki çıkar olmuş burda da durum böyle demek ki.
      Üzüldüm yani ne biliyim sabah gözümü açıp da bilgisayara bakınca..
      Yoksa inanır mısın belki de benim takip ettiğim bloglardan bazıları kapanmıştır bile ama hiç haberim yok ben en baştan beri takibe aldıysam devam ediyorum o duruyor takip listemde. Hem ne olacak dimi yani şurda ama benim canım şuna sıkıldı madem öyle kim ise ben de takip etmiyim.
      Belki ben hala ona güzelce yorumlar yazıyorum sevgilerimi gönderiyorum hala anlatabiliyor muyum..
      Amann fazla üstünde durmamak lazım dediğin doğru..
      Çok çok selamlar...

      Sil
  25. giden bizimle olmamıştır zaten :) yolu açık olsun

    YanıtlaSil
  26. gün köseoğlu ne güzel yazmış yaa."giden bizimle olmamıştır zaten " aynen katılıyorum.2 yıl önce siyasi bir yazı yazmıştım aslında değildi çatışmada hayatlarını kaybeden şehitlerimizin anısına ertesi gün bişeyler olmuştu.aldırmadan.kalan sağlar bizimledir:)

    YanıtlaSil
  27. Bana da yorum bırakan olmuyor hiç Acaba görünmüyor mu yazdıklarım diyorum ben de.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...