27 Ekim 2013 Pazar

Boş Defter Bloğuna Teşekkür ve Koşturmaca ile Can Sıkıntısı..

Merhabalar
İyi akşamlar diliyorum tüm arkadaşlarıma..
Evimizdeki tadilat nedeniyle internetten bir süredir yoksunum bu yüzden ne yazık ki bloğumla ve arkadaşlarımın bloglarıyla ilgilenemedim.
Yaptığınız yorumlara ve iyi dileklere çok çok teşekkürler ediyorum. Ne olur kusura bakmayın en kısa zamanda inşallah normale dönerim diye ümit ediyorum..:))
Çok kısıtlı olarak şu an hemen bu yazıyı yazıyorum..
Öncelikle Boş Defter Bloğunun sevgili sahibesi arkadaşım Hazan Hanım ın yapmış olduğu çekilişte kazandığım hediye kitabımı sizlerle paylaşmak istiyorum..
Sevgili arkadaşıma teşekkürlerimi bir borç bilirim. Öyle istediğim bir kitaptı ki inanır mısınız elime ulaşır ulaşmaz okumaya başladım böyle giderse en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım..



Sevgili arkadaşım bu güzel kitabın yanında bana çok güzel hediyeler de göndermiş. Özellikle bu kitap ayracına bayıldım ve ancak bana yazdığı notu okuyunca kendisinin yaptığını gördüm. O kadar güzel ve düzgün ki ben ayracı da satın aldı zannettim mükemmel yapmış cidden..
Sevgili Hazan Hanım a sonsuz teşekkürler ediyorum..
O güzel bebişlerini de öpüyoum..:))

Tadilat devam ediyor malesef bu yoğun koşuşturma içinde yemek yapmayı ihmal etmiyorum malum annem ve kızım da en az benim kadar yoruluyorlar..


Bunlar mezeler..
Kısır
Patlıcan yoğurtlama
ve Peynirli salata..



Antakya yöresinin meşhuuur Tepsi Kebabı.. Tarifini daha sonra vereceğim ..


Olmazsa olmaz şehriyeli pirinç pilavımız..



Bu kadar yoğun iş ve koşuşturmaca içinde bir de canımızı inanılmaz sıkan bizi üzen bir olay oldu..
Ben tadilat nedeniyle evdeki minik canlarımızı alıp diğer eve geçmek zorunda kaldım ama annemin evine de gidip yardım etmek zorundayım.
Bu minik canlarımın da mecburen kaldığı apartmanda yönetici denilen insan olmayan, hayvan hiç hiç hiç demeyeceğim, yobaz örümcek kafalı ucube, bana, hayvanların günah olduğunu ve bu apartmanda duramayacaklarını söyledi. Tabii bende şimşekler çaktı..
Düşünebiliyor musunuz böyle işleyen beyinler var toplumumuzda yazıık ki ne yazık..
Günahmış öyleymiş, 3 gündür ucubenin bana takındığı tavır için ağlıyorum.
Allah a da havale filan etmiyorum....


Bu minicik uykucu masum canları günah olarak gören, o sizin pis, lanet, hastalıklı, zavallı, itik, zır cahil, İslam dinini de böyle yanlış gören ve gösteren örümcek kafalarınıza ...................................

Noktalı yerleri siz güzeeeeeeelce doldurun..:))

Yine bir süre internetim olamayacak sanırım en kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle..:))
Selam ve sevgiler..

11 yorum:

  1. Ne istiyorlar şu hayvanlardan anlamıyorum. Günah olan bir şey varsa o da hayvanlara bu bakış açısıyla yaklaşmaktır bence.
    Kolay gelsin, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Özlem ablacım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.
    Kitabın seni mutlu etmesi beni çok sevindirdi. Amatör bir uğraş olmasına rağmen ayracı da beğenmene çok ama çok sevindim.
    Güzel günlerde kullan. En güzel günlerde keyifli okumaların olsun inşallah.
    Bu arada bu kadar yoğunluk içinde böyle güzel sofralar kurabiliyorsan, normal bir günde neler neler hazırlarsın Allah bilir.
    Yolum Konya'ya düşer de leziz yemeklerinden tatmak nasip olur inşallah :)
    Çok çok selam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hazancığım ne zaman istersen buyur gel baştacı.. Çok çok memnun olurum..
      Seninle tanıştığım için gerçekten çok mutluyum ksrdeşim..
      Allah razı olsun.SEni ve bebişlerini çok çok öpüyoum.Her zaman kapım açık biliyorsun her zaman bekliyorum çoook çok öpüyorum..:))))

      Sil
  3. Yaradılanı sev yaradandan ötürü...
    Bu arada gene karnımı acıktırdın!

    YanıtlaSil
  4. Sıkma tatlı canını özlem ablacığım. Herkes kendi yaptığından utansın. Allah'ın yarattığına o şekilde düşünüp konuşuyorsa, Allah ondan razı gelmez zaten.

    YanıtlaSil
  5. üzülme cnm. bu masumlar bi çok insandan günahsız.

    YanıtlaSil
  6. Canım hiiiç sıkma canını ama sıkan sıkmış zaten:(
    Bu dünyanın öbür tarafı da var belki o hayvanlar ona cennet kapısını açacak da haberleri yok ...
    Öpüyorum seni ...

    YanıtlaSil
  7. bencede canını hiç sıkma.değecek varlık değiller.hediyelerin çok güzel.kebab bildiğim kebab mı acaba? çok severim.

    YanıtlaSil
  8. inan bu tarz insanlardan o kadar çok var ki!..en azından günah demiş tekme tokat girişmemiş terlik ve sopayla dövmemiş.yemin ediyorum çektiğim ızdırabı bir ben birde yüce allahım biliyor.benim kızımın 5 tane yavrusu oldu.bebek olunca hepsine evde bakmam mümkün olmadı.karşı apartmanda bahçe müsait ve orda bir çok kedimiz var yavru, anne.arife abla ve ben bakıyoruz. ama kızım eve geliyor tabi yavrularda peşinden kapıda mırıklıyorlar:( ev sahibi ve alt kattaki deyyus rahat vermediler.döktüğüm göz yaşımın hatti hesabı yok.lohusayken akıttığım göz yaşım istanbula köprü misali.canını sıkılıyor nihayetinde insanın sıkmadan da olmuyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fundacığım selamlar.
      Öncelikle hemen cevap veremedim özür diliyorum tadilat nedeniyle internetim yok ve inşallah bugün bu sorunu halletmek istiyorum..
      Kalbim seninle birlikte. Aynı şeyi defalarca yaşadım ben..
      Ama şu an o kadar çok ağladığına inanılmaz üzüldüm. Hem de lohusa iken. Kardeşim bu tür insanların kafaları başka işliyor dedi. Onlarda saplantı şeklinde yalan yanlış bir günah inanışı vardır cahilce.. Düzeltemezsin dedi. İyi de başkalarını rahatsoız etmesinler.
      Funda sen bildiğin gibi yap onlar masum canlar ve inan biz cennete uçarken onlar cehennemin en derinlerinde cayır cayır yanacaklar hala ben nerde hata yaptım diyecekler kafaları basmıyor ya..:)) Aptallar..
      Ben bu olaydan sonra avukat arkadaşıma danıştım doğal olarak. Özlem abla hiç birşey çıkmaz bundan istedikleri şikayeti yapsınlar mahkemelerde senin aleyhine sonuç çıkmaz dedi. Senin için de aynen oyle..
      Vee bunu söyleyen avukat arkadaşım tam tamına 40 kedi besliyor evinde. Evet yalan değil bana birşey yapamadılar sana ne yapacaklar dedi. Fundacığım o yüzden kulaklarımızı tıkayıp bunları popomuzla dinlememiz gerekiyor bence. Kimse birşey yapamıyormuş bizim hayvanlarımıza sonuç olarak..
      Ohhhh çatlasınlar patlasınlar inşallah...
      Arkadaşımın koloni gibi kedi cumhuriyeti var evinde tam 40 kedi. Kendisi avukat abisi de avukat. Anne ve babası da evdeler . 4 kişi ve 40 kedi. Kimse de dokunamıyor burdan pay biç ne olur güzel arkadaşım.
      İçini serin tut..

      Sil
  9. CAnım o sevımlı kedıcıklerı kocaman sevyıorum sonra canım kısır cektı dıyorum ve ıc sıkıntının gectıgını bılıyorum....tum sıkıntılarınız gelıp gecıcı olsun..sevgıker

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...