24 Eylül 2012 Pazartesi

Örgü Sepet ve Bardak Altlığı ile Kitabım..

Merhabalar sevgili arkadaşlar,
Yeni bir hafta daha başladı.. İnşallah hepimize iyi güzel sağlıklı haftalar olur..
Öncelikle her zaman kendisinden birçok şey öğrendiğim, çok güzel fikirler edindiğim moonlightcat e teşekkür etmek istiyorum.. Onun her yaptığı mükemmel oluyor. Ben de moonlightcat in bloğunun sıkı takipçisiyim.. Ondan gördüm yaptım...:)))




Aman bu cicişleri de unutmayalım.. Kahvem ve çayım için metal kutularım...


Bir de mutlaka asabi bakire arkadaşa teşekkür etmeliyim... Kitap okuma alışkanlığımı çok güzel bloğu sayesinde tekrar kazandım....
İşte şu an okuduğum lokum lezzetinde yazarın lokum lezzetinde kitabı...:)))



Eveeeet yarısına geldim bile......

Haydi bakalım tüm arkadaşlara Güle Güle.....:)))


8 yorum:

  1. Güzel sözlerin için çok tşkler, kitabı bitirp yorumlamanı heyecanla bekliyorum,Marquez'in bu kitabını ben de okumayanlardanım henüz. Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar,kutuların da çok şık,güle güle kullan,keyifle oku.

    not:sizli cümlelerden senli benliye geçiş yapmışım,ayıp olmadı değil mi?
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek ayıp olur mu sevgili arkadaşım..:)) Tam tersine çok çok daha iyi olur..:))
      Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.. Valla dün gece okuyamadım şimdi işteyim ama işten erken çıkmayı bile düşünüyorum bugün kitabı okuyup bitirmek için.
      Biliyor musun işte böyle kitap okumayı bilen ve seven bir kişinin senin gibi beni yüreklendirmesi öyle güzel ki..
      Nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum..:))
      Çok çok teşekkür ederim Sevgili arkadaşım...:))

      Sil
  2. İadeyi ziyarete geldim :) kitabın adı ilginçmiş, yazarın bir kitabını yarım bırakmıştım ondan dolayı başka kitaplarına katlanabilir miyim bilmiyorum. Aslında yazarın kitaplarını çok övülüyor ama ben normal degilim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz efendim, Sefalar getirdiniz.. Çok çok teşekkür ederim. Her gelen arkadaşa nasıl seviniyorum burda bilgisayar başında bir bilseniz..:))
      Marquez in kendine göre bir anlatım dili var.. Aslında ilk başta ona alışan ya da katlanan diyim ondan sonraki kitaplarında zorlanmıyor..:))
      Tüm romanlarında genelde anlattığı hikayelerin, çocukluğunda ananesinden dinlediği yerel öyküler olduğunu biliyor muydunuz..:))
      Biraz da o yüzden seviyorum yazarı...
      Ama artık bir demans hastası ne yazık ki.. Ne hatırlıyor ne yazabiliyor... Bundan sonra kitap bekleyemeyeceğiz ondan..:((((

      Sil
  3. Tığ işi hiç bilmem hayatımda yapmadım, kaç zamandır şunu düşünüyorum kız çocuklar gerçekten annenin kopyası oluyor..rahmetli de tığ, örgü, nakış vs. bilmezdi ama kendi giysilerini ve çocuklarının giysilerini hatta perde, çarşaf ve kanepe örtüsü gibi şeyleri dikecek kadar elinden dikiş gelirdi..o yüzden bana da öğretemedi e bilmediği şeyi nasıl öğretsin?:)eline sağlık çok şirin hepsi de..kutular da..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanır mısınız bundan birkaç yıl öncesine kadar elime tığ almamış bir hanımdım. Örgü yapıyordum kazak filan örüyordum ama tığ hiç yapmamıştım. Biraz ondan biraz bundan biraz güzel elişi blogları yardımıyla bakarak öğrendim inanır mısınız.. Çok şahane şeyler danteller yapamıyorum ama ufak tefek eğlenceli şeyler yapıyorum herhalde . Beğenmenize de öyle sevindim ki anlatamam..
      Yalnız birşey söyliyim benim kız el işleriyle hiç alakası yok.. O da çok entetresan..:))
      Çok selam ve sevgilerimle..:))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim valla güzel yorumlarınızı duyunca daha çok şeyler yapasım geliyor.. İnanır mısınız. bu günlerde harıl gürül sepet örüyorum. İnşallah bir çekilişvari birşey yapayım da yaptığım sepet ve bunun gibi birçok el işimi blog arkadaşlarıma hediye edeyim istiyorum.. Hepsini de bir hevesle bir heyecan ile yapıyorum.. İnşallah yakında böyle birşey orgasnize edeceğim bakalım..
      Çok çok selam ve sevgiler...:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...