5 Ekim 2012 Cuma

Köpeklerime müstakil evler..:)) DIY

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Biliyor musunuz neden mutluyum çünkü haftasonu geldi... Oh çok şükür son derece yorucu bir haftanın ardından nhayet haftasonu...
Ben de bugün için neşeli birşeyler koymak istedim bloğuma.. Bu karton evleri geçen yıl yapmıştım.. Karton kolilerden yaptım. Kolilere bir güzel kumaş giydirdim kapladım sonra dikiş makinasında diktim.. Yani inanılmaz zor ve ince işler olmuştu benim için. Ama sonuç güzel oldu..
İşte göstereyim...
Karton koliden köpeklerime müstakil evler....



Evet bu evlerin birini oğluşuma birini de kızıma yapmıştım ama gördüğünüz gibi ikisine de uyanık kızımız yerleşti. Öyle kurnaz ki daha ilk günden bilmişim gibi kurnazlığını adını Foxy Fox (Kurnaz Tilki) koymuşum...:))

Tüm arkadaşlarıma mutlu ve huzurlu haftasonları diliyorum...:))
Selam ve sevgilerimle..:))

5 yorum:

  1. süper olmuş bayıldım anneme göstereyim de bana da yapsın gerçi o biraz beceriksiz neye benzeyecek çok merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Yaa harika birşey olmuş bu:)) ben çok beğendim, sanırsınız içine ben girip oturacağım. Çok iyi akıl edilmiş bir proje tebrik ederim. Tabiki sefasını tatlı kızınız sürüyor belli:) Her ikisi de bence çok şanslı. Kartonları böylesi hale getirmek inanın çok az kişinin aklına gelebilir. Kumaşlarla bir harika olmuşlar, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

  3. Çok güzel olmuşlar, bizim canavarın da var,ama hazır alındı,hediye gelmişti.Kartonsuz olduğu için biraz ekilip bükülüyor,pek içinde yatmıyor,arada kedişler kaçak giriyorlar.ONların da var ama,yasaklar tatlıdır:D Güle güle yatsınlar:) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. SEvgili arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim. Aslında o kadar zor olmuştu ki yapmak. Özellikle dikiş kısmı çok zordu ve kaç kere dikiş makinasının iğnesini kırdım ayarlarını bozdum.. Ve inanır mısınız o zamanlar silikon tabancam yoktu. Eğer olsaydı çektiğim zahmetin yarısını bile çekmezdim eminim..
    Çok teşekkür ediyorum gerçekten..:))
    SElam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...