27 Kasım 2012 Salı

Ders Vaktiii...

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bugün fakülteye gelirken tıpkı bir öğrenci gibiydim. Çünkü kendime büyük bir sırt çantası aldım. İçine Tarih ders kitaplarımı cicili defterlerimi, güzel kalem kutum ile bilimum kalem çeşitlerimi doldurdum.. Büyük bir neşe içinde fakültedeki odama geldim. Yerime yerleştim. Çayımı söyledim. Açtım kitabımı Orta Asya Tarihi başladım okumaya..
Yok anacım yok..:)) Demek ki belli bir yaştan sonra algılamak mı öğrenmek mi ne dersiniz çook zor oluyor.. Üstelik kulağıma nerdeyse 30 yıldır Patoloji den ve Onkoloji den başka birşey girmemiş. Hop diye Orta Asya Tarihi..


Odamın dağınıklığının kusuruna bakmayın ne olur.. Hergün yaptığım otopsilerden sonra toplayacak halim kalmıyor..:))




Aaa aa daha dersin adını bilmiyor muşum... Resimleri koyarken farkettim. Orta Asya Türk Tarihi imiş..:)) Yok artık...:))


Tüm bunlardan sonra da genç olmadığımı farkedip ilaçlarıma sarıldım. Sanırım bundan 30 yıl öncesi ile aradaki fark, hergün aksatmadan aldığım bilimum tansiyon, kalp ve psiko ilaçlarım...:))
Buna da şükür diyelim elbette..:))

4 yorum:

  1. Sırt çantan, okul malzemelerin hepsi çok şeker arkadaşım.
    Allah (c.c.) zihin açıklığı versin.
    Kocaman sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook çok teşekkür ederim Sevgili Ayşım.. Vallahi bu yaştan sonra çok zor olacak ama çıktık bakalım bir yola.. Artık kaç yılda bitirebilir isem.. Ya da ölmeden bitirebilir isem..:))
      Çok çok sağolasın. Çok selam ve sevgilerimle...

      Sil
  2. kolay gelsin miyavkedicik arkadaşım, yalnız 30 yıldan sonra yaşlıyım deme ne olur:)))o zaman ben ne yapacağım, 2 ay kaldı ocak ayına tam 55 olacağım..!!!imdaaat :))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Müjde Hanım, Çok çok teşekkür ederim ben eğitim ve çalışma sürelerimin toplamı olarak söyledim yaşım 44 gururla yaşımı taşıyorum..:)))
      Ayrıca yine Çok çok teşekkür ederim Vallahi maşallah demek istiyorum öncelikle hiiiç yaşınızı göstermiyorsunuz.. Önce onu söyliyim.. Bunu demem için elbette ki yüzünüzü görmem gerekmiyor öyle güzel hissedebiliyorum ki inanın 20 sinde 30 unda 40 ında olanlara resmen taş çıkartırsınız. Sizdeki hayat enerjisi daha gençlerde yok.
      İkincisi belki de yaşınızı göstermiyorsunuz demek de yanlış çünkü bulunduğunuz yaş aynen bu şeklde olmayı gerektiriyor aslında ama biz toplum olarak bunu idrak edememişiz daha.
      Benim annem belki söylemişimdir kasımın 17 sinde 76. yaşını ktladı. Ne yazık ki biliyorsunuz yanında değildim. Görseniz ancak 60 dersiniz. Benden daha çok kitap okur, giyinir süslenir hatta makyaj yapmadığım zaman beni makyaj yapıp süslenmem için uyarır. Bendeki miskinliğe şaşırır kalır. Kendisi Taa o zamanın Ankarasında, Ankara Dil Tarih fakültesinden mezun Cumhuriyet dönemi öğretmenlerinden...:))Sanırım anneme hiç çekmemişim.
      Size çok çok selam ve saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum gerçekten...
      İnşsllah bir gün yüzyüze görüşebilmek tanışabilmek ve konuşabilmek dileğiyle..:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...