4 Kasım 2012 Pazar

Okuyorum.. Yedinci Gün...

Merhabalar Sevgili Arkadaşlarım,
Uzun bir aradan sonra tekrar sevgili kitaplarıma döndüm.. Biliyorsunuz Kolera Günlerinde Aşk ı okuyordum. Ama ona biraz mola verdim çünkü İhsan Oktay Anar-Yedinci Gün kitabı elime ulaştı..
Öyle olunca ben de heyecanla Yedinci Gün' e başladım...
Henüz bitmedi aslında tam ortasındayım diyebilirim.. Ama bu akşam eğer yine erkenden uykum gelmezse bitirmeyi düşünüyorum..
Yine karşımıza çıktı işte Uzun İhsan Efendi...:)) Ama burda Uzun İhsan değil İhsan Sait...
Olsun zaten her kitabında var, uzun boyu ve çekik gözleriyle...:))





İhsan Oktay Anar' ı ve kitabını tanımlamak gerçekten bana düşmez çünkü o öyle bir sözcük ustası ki ben ne desem boş.. Zaten herhangi bir kitabını okumuş olan bilir.. Böyle bir kelime dağarcığı, böyle ince espri gücü, anlatımın bu kadar akıcı ve deyim yerindeyse ''şeker'' gibi olması şüphesiz bir üstün başarı...
Ben İhsan Oktay Anar ı, ilk kitabını çıkardığı günden beri ''Deliler gibi'' takip eden biriyim. Hatta yeni kitabı geciktiğinde endişelenip nerde kaldı yeni kitabı, hadi artık, yoksa İhsan Hoca ya birşey mi oldu diye düşünmeye başlarım..
Amat adlı kitabı çıktığında çok enteresan bir şekilde D.R a kardeşim, ben ve annem gidip üç ayrı Amat kitabı aldıydık. Her birimize birer tane.. Hepimiz ilk önce okumak istediğimiz için...:))
Bu arada İhsan Hoca'nın Puslu Kıtalar Atlası muhteşem ötesidir.. Çoook yıllar önce bir televizyon programında, Sevgili hemşerim Sinema Yönetmeni Mustafa Altıoklar Hayatta En çok bu kitabın filmini çekmek istediğini söylemişti.. Hiç unutmuyorum...
Ben yine kitabımın başına döneyim artık... Tüm arkadaşlarıma selam ve sevgiler....

2 yorum:

  1. Ne zamandır okumak istediğim bir yazar ama maalesef hala bir kitabını almış değilim. En kısa zamanda inşallah.
    Keyifli okumaların olsun arkadaşım.
    Kocaman sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim arkadaşım. Eğer bu yazarı okuyacak isen mutlaka Puslu Kıtalar Atlasından başla... Aradaki kitaplardan birini okumaya başlarsan pek insan hoşlanmayabiliyor hatta bu adam ne diyor diyor.
      Çok çok selam ve sevgilerle..:)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...