28 Şubat 2013 Perşembe

Ben bu Şairi çok seviyorum....:))

Merhabalar sevgili arkadaşlar,
Çok çok güzel bir şiir kitabına başladım.. Çok sevdiğim bir şairin, sevgili arkadaşımın kitabı..:))

Sevgili arkadaşım, moonlightcat13  bloğunun sahibi, Ayşım'ın ilk şiir kitabı Siyahın Neşesi..




Öncelikle hemen söyliyim, Her zaman için hanım şairlerin şiirlerini her zaman kendime yakın bulmuşumdur. Ayşım'ın şiirleri de bana sanki kendimi anlatıyormuş gibi geldi.. Hatta dedim ki bu şiirler resmen benim için yazılmış.






Henüz kitabın tümünü bitirmedim ama bu gece devamını da hemen okuyup bitireceğim gibi geliyor.
Sevgili arkadaşım duygularını öyle güzel ifade etmiş ki birden kendinizi şiirin içinde buluyorsunuz. Çok yalın bir dille ama çok vurucu etkileyici bir şekilde yazmış..

Bir de öyle güzel bir akışı var ki şiirlerin, bir ezginin ritmi gibi.. Aklıma keşke şiirlerden bazıları bestelense diye geldi.. İnanın hit olabilecek derecede duygusal şarkılar olur..



Annemin yeni açmış eflatun sümbülünün resmini çektim.. Sevgili arkadaşımın da şiirleri, böyle narin, duygusal, ve tertemiz yumuşacık geldi bana..

O güzel yüreğine sağlık Sevgili Ayşım...:))

3 yorum:

  1. o gözlük nekadar güzel öyle bayıldım : )

    YanıtlaSil
  2. Ah, canım arkadaşım benim. Öyle zarifsin ki... Güzel yüreğine en içten sevgilerimi kocaman kocaman gönderiyorum:) Beni hem çok duygulandırdın hem de çok mutlu ettin. Rabbim her daim güzel gönlüne göre versin inşallah.
    İlk kitaptaki şiirlerin bir kısmını Fazıl bestelemişti. Zaten kitaptakilerin çoğunu şarkı sözü olarak yazmıştım. O yüzden gözlemin süper. Daha sonra şarkı sözlerini ve bestelerini noterde tasdikletmek çok pahalıya mal olduğu için kitap olarak bir araya toplamıştık. O nedenle ben ilk kitabı daha çok şarkı sözü kitabı gibi oldu diye düşünürüm ben:) Ayışığı Kedisi daha şiir sanki...
    Seni ve güzel patililerini öpüyorum, sevgiyle ^-^
    Rabbim'in yarattığı her şey çok güzel. Çiçek ve rengi nasıl da muhteşem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa demek ki yanılmamışım kulağa o kadar melodik geliyor ki..:))
      Çok sevindim çok başarılısın maşallah Ayşım. Seni gerçekten kutluyorum.. Allah başarılarını daim etsin inşallah ben daha senden çok kitap bekliyorum inan..:))
      Ciciş kedişlerini de çok çok öpüyorum..
      Çok çok selam ve sevgilerimle...:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...